Язовир праг вода, душ 67 см сгъваема сгъваема,държи водата вътре в прага на сухо и мокро изключено,достъпен за достъп с инвалидна количка.

Язовир праг вода, душ 67 см сгъваема сгъваема,държи водата вътре в прага на сухо и мокро изключено,достъпен за достъп с инвалидна

BGN 20.79

Наличност

Той е изработен от висококачествен гумен материал с висока пластичност и можете да направите желаната дължина и форма по желание.Може да се използва на различни места, където се използва вода, като кухни, бани и тераси.С негова помощ можете свободно да се контролира посоката на потоците вода, чрез предотвратяване на случайно време и повреда на скъпи мебели и подове.Дизайн на самозалепващи се ленти на гърба може да ви помогне да го настроите, което е удобно и бързо.Размерът на продукта е 67" L x 1.18"W x 1.97" H. Тъй като тя е сравнително по-мека, тя може бързо да се върне към първоначалната си форма при компресиране и настъпление, така инвалидни колички и лесно минават, така че няма нужда да се притеснявате за този проблем.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Ако продуктите имат проблеми с качеството, ние можем безусловно да замени или да ви върне парите, моля, бъдете сигурни, за да си купя.Тази 67-инчов душ язовир притежава характеристики за сигурност, мекота, устойчивост на корозия, устойчивост на висока температура и устойчивост на абразия.Можете да го стик на плоска и гладка плочки, стъкло, пластмаса, метал и керамика.Начин на инсталиране : 1. Внимателно почистете повърхността на мястото за инсталиране и я държи суха. (Това е много важно)2. Определете мястото за инсталиране и маркирайте го дръжка. 3. Използвайте остър нож, за да изрежете необходимата дължина. (Моля, обърнете внимание, че предварително отрезанная или почиства дължина на язовира не може да бъде върнат) 4. Свалям външна лента се разкъсва кожата, след което поставете я в маркиран положение и внимателно натиснете върху нея.Ако времето е сравнително студено, можете да използвате сешоар, за да загрее лента, за да получите по-добра лепливост. 5. Попълнете междина герметизирующим силикагел и премахване на излишната силикагел, оставяйки гладка линия попълване. 6. Герметизирующий силикагел трябва да изсъхне 24 часа, така че в рамките на 24 часа не може да се движи и да се докоснат до вода.


Спецификация

Те също купуват с този продукт