GXQGSD Тесла Модел 3 -2021 Заден Спойлер на багажника Крило на Багажника Опашката Днешно Въглеродни Влакна Matte Тесла Модел 3 Висока Производителност P Версия Спортна Устн

GXQGSD Тесла Модел 3 -2021 Заден Спойлер на багажника Крило на Багажника Опашката Днешно Въглеродни Влакна Matte Тесла Модел

BGN 24.16

Наличност

[Индивидуален дизайн] Die sinking с оригинални данни на автомобила, той е предназначен специално за Tesla Model 3 2016-2021, идеално, който не пречи на отварянето и затваряне на багажника. [Лесен за инсталиране] Липсата на тренировка, специален прилипатель за кола, с слипчивым организатор, липса на щети за боя на автомобила, конюшни и никакво падане. [Атрактивен външен вид] Изчистен дизайн, елегантен радиан, оригиналната автомобилната боя, тя е съобразена с оригинален външен вид на автомобила, което прави колата по-привлекателна. [Премия материал] Произведено от въглеродни влакна крило, спойлер трайно и не е лесно да се е деформирал. [Увеличите производителността] Той може да компенсира част от отвличане на сила, която кара колата да плува, повишаване на сцеплението, намаляване на влиянието на съпротивлението на вятъра, и да накара колата да се вози в близост до пътя, за да се подобри стабилността на шофиране. ☛ Защо ни е нужно да инсталирате задната броня на колата?Настройка на задното крило ви позволява не само да подобри външния вид, но и има по-голям ефект за намаляване на лифт сила задната част на автомобила.Ако повдигаща сила задната част на автомобила повече, отколкото предната, това е лесно да доведе до влошаване стабилността на автомобила. ☛ Спецификация : Име на продукта : Автомобилни задните спойлери Материал : карбон Позиция на монтаж : задна Начин на инсталация : Тип паста Приложими модели : Tesla Model 3 2016-2021 ☛ Предимства на инсталирането на задното крило на автомобила : 1. Увеличаване на съединителя 2. Подобри баланса на 3. Намаляване на разход на гориво 4. Намаляване на дъжд на задния прозорец ☛ на Помещение включва : 1 х авто заден спойлер Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени. ☛ Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж ☛ Следпродажбено обслужване : Ние гарантираме да ви осигури 100% качествени продукти.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме!Ние ще ви предложим най-качествени услуги в рамките на 24 часа!Благодаря ви!.


Спецификация

Product Name:
Car Rear Spoilers
Material:
Carbon Fiber
Installation position:
Rear
Installation method:
Paste type
Applicable models:
Tesla Model 3 2016-2021
☛ Benefits of installing a car rear wing:
1. Increase grip :
2. Improve balance :
3. Reduce fuel :
4. Reduce rain on the rear window glass :
☛ Package includes:
1 x Car rear spoiler :
Only the above package content, other products are not included. :
☛ Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
☛ After-sales Service:
We guarantee to provide you with 100% quality products. If you have any questions about our products, please contact us in time! We will provide you with the best quality service within 24 hours! Thank you!

Те също купуват с този продукт