Диспенсер и Притежателя 6 Питиета, Диспенсер за Алкохол Caddy Носеща, Диспенсер напитка с 6 чаши за пиене на купоните и на бара (в синьо)

Диспенсер и Притежателя 6 Питиета, Диспенсер за Алкохол Caddy Носеща, Диспенсер напитка с 6 чаши за пиене на купоните и на бара

BGN 7.99

Наличност

[ 6 Захранващи и притежателя чашки] Пакет е снабден с 6 с акрилни чаши, вече не е необходимо да купувате допълнителни чаши. [Точния опаковка алкохол] Херметическа опаковка като подходящ за това, за да е лесно да се измери и смесване на напитки, за да запълни една няколко малки чаши едновременно, за да ви спести време и за предотвратяване на отпадъци или препълване. [Лесна за употреба и переноске] идеално за партита, празнично събиране .Перфектен избор за бар, вечеря на открито, на къмпинг, на Коледа, тематични партита, рожден ден и т.н. [Неща] Той е изработена от пластмаса, сигурно и екологично чист, лек и удобен за переноске , не съдържа никакви вредни химически вещества. [Внимание] Моля, обърнете внимание, че течността трябва да бъде налита в центъра на чашката, за да напитки или вино, е точно попълнили всяка една винена чаша.Почиствайте преди и след употреба.


Спецификация

Те също купуват с този продукт