Етикети Дизайн Stickerskart Стикери за стена Очарователни Сини птици Хранене Детска стая (Площ на покритие на стените: 70 cm x 90 cm размери на продукта: 50x70 см)

Етикети Дизайн Stickerskart Стикери за стена Очарователни Сини птици Хранене Детска стая (Площ на покритие на стените: 70 cm x

BGN 20.00

Наличност

Материал : Матово покритие.Размер на стенни покрития : 70см х 90 см.Размери на продукта : 50х70см.Опазване на околната среда : на разположение са над 400 дизайн.Материал : PVC Винил Съвместим Е идеален за семейна хол, спалня, кафене и ресторант, детска стая, детска стая и т.н. Характеристики на PVC, нетоксичен, экологичен, е водоустойчив.Тези стикери по стените ще красят вашия дом само за няколко минути.Инструкции за нанасяне на стикери за стена Нашите инструкции за нанасяне на стикери за стена ще ви позволи лесно да се прилага стикери за стена. 1).Повърхността, върху която искате да прикачите стикер, трябва да бъде чиста и свободна от прах, мазнина или други замърсявания. 2).Просто махнете отметката от тези предварително изрязани парчета стенни стикери с основата и нанесете ги на желаната област.Обърнете се към готовому дизайн, на показания между чаршафите, и следвайте номерата, посочени в детайли, за да се формират предпочитания от вас модел.Свежеокрашенные или лакирани повърхности трябва напълно отверждаться не по-малко от 30 дни до нанасяне на прозорец винетка. 3).След залепване на стенни стикери за стена плътно стиснете я до границата и отстранете въздушните мехурчета, ако има такива.Повторете, ако е необходимо. 4).НЕ НАНАСЯЙТЕ ВЪРХУ влажна СТЕНА Това ще бъде полезно и забавно, ако приемете помощ на своите приятели или членове на семейството! : ).


Спецификация

Те също купуват с този продукт