Zopsc-1 True Wireless накрайници за уши Bluetooth Слушалки Слушалки с Зарядно Калъф Стерео Слушалки в ушите Бинауральный Безжичен Сензорен Led Дисплей Захранване Слушалки за Спо?

Zopsc-1 True Wireless накрайници за уши Bluetooth Слушалки Слушалки с Зарядно Калъф Стерео Слушалки в ушите Бинауральный Безжичен

BGN 73.84

Наличност

Качество на звука без загуба на активно намаляване на шума, автоматично разпознаване на шума, за да се осигури ясно качество на звука.Led smart дигитален дисплей, който може интуитивно се зарежда точка на зареждане и напредък зареждане на слушалките.Bluetooth 5.0, съединение е по-стабилно, бързо и се наслаждавайте на музика.Кабел за зареждане калъф разполага с вградена батерия с капацитет 300 mah, която може да бъде достатъчно дълго.Слушалки, направени от ABS-материал, по-издръжливи и не се повреждат лесно.Как да използвате : 1. Кабел за зареждане отделение е отворен, ляв и десен слушалки, включени едновременно, и слушалките са в състояние на изчакване сдвояване и свързване. 2. Свързване на мобилен телефон Стъпка 1. В настройките на телефона включване на ключа на настройките на Bluetooth на вашия телефон и натиснете бутона scan, за да намери устройството.Стъпка 2 : Когато достъпно устройство показва символа "V11‑tws", това означава, че мобилен телефон, намерих и Bluetooth слушалката, натиснете "V11-tws", за да влезете в режим на сдвояване Стъпка 3 : след успешно свързване на мобилен телефон със слушалки ще се появи на гласово покана, която тя е свързана.Спецификация : Тип елемент : Bluetooth слушалка Материал : ABS Слушалки Батерия : литиево-йонна батерия 35m Ah (идва с батерията) батерия : Литиева батерия 300 ма (доставя се с батерия) Bluetooth Версия : 5.0 Разстояние Bluetooth : 15 м / 49.2 ft Метод на управление : Сензорно управление Предпоставка списък : 1 х кабел за зареждане калъф 2 х слушалки 1 х кабел за зареждане.


Спецификация

Те също купуват с този продукт