Сокоизстисквачка Mesurn, Мини Преносима Електрическа Чаша, Домакински, Мултифункционален Малка Овощна и зеленчукова Пасатор Дъвчене (цвят : зелен)

Сокоизстисквачка Mesurn, Мини Преносима Електрическа Чаша, Домакински, Мултифункционален Малка Овощна и зеленчукова Пасатор Дъвчене

BGN 66.32

Наличност

♥ Лесен за почистване, чаша чаша сок и на дъното на чашата може да се почиства отделно.Материал сигурно, здрав и экологичен.Му може да се мие направо под течаща вода, но не може да се мие в мивката.Най-добре е избършете дъното кърпа. ♥ Лесна за почистване, по-лесни за почистване, отколкото традиционните смесители, пият протеинови шейкове, коктейли или здравословни напитки всеки ден. ♥Произведени от хранително-действително нетоксичен borosilicate материал, той не съдържа бисфенол А. Нашите продукти ви карат да се чувствате по-комфортно. ♥ Лекота на употреба, може да се добавя само с един бутон.Напитката може да се попълва само за няколко минути. ♥Вие сте в бързаме за работа или в клас?Набързо напусна залата?Ако сте заети с питателна закуска, но искате да получите здравословен старт – нашите продукти са идеални за вас.Много е лесно да се направи перфектната чаша сок без мръсни ръце или спрей, ЗА по-МАЛКО ОТ ЕДНА МИНУТА!Име на продукта : с миксер на хранене (машина хранене)Модел : DL-351 Color класификация : розов, green Rated напрежение на тока : 200 VRated сила : 180 WRated честота : 50 Hz Body Материал : Plastic Product размер : 12.5 cm * 12.5 cm * 29.3 cm Product тегло : 2kg Juice времена капацитет : 300ml Juicer Допълнителни характеристики : плодови сокове, млечни шейкове, мляко, бебешки храни допълнение, като водещата мръсотия Характеристики на продукта : 1. Принципът на каменна мелница, с здрав, лесен начин за извличане на сок, да ядете усвояването на плодове, увеличен 3 пъти 2. Натиснете бутона "Старт", исус отведе ръка от бутона, в очакване на приключване на отпускане на ръце.3. Материал на качеството на храната, качество на материалите здравословна храна, контакт с част от плодов сок материал на качеството на бебешка храна.4. Нож от неръждаема стомана, бързо смесване, запазва свеж различни хранене.Не се препоръчва да се използва и сокоизстисквачка повече от 20 минути, в противен случай това ще активира системата за защита от претоварване и ще се отрази на използване на двигателя следващия път.


Спецификация

Те също купуват с този продукт