Акрилни Филтри За Заливане, Angela&Alex 5 БР. Инструменти За рисуване на Потока Коледни Комплекти САМ Комплекти За Рисуване Цветни Филтри Пластмасов Силикон Сливная Кош?

Акрилни Филтри За Заливане, Angela&Alex 5 БР. Инструменти За рисуване на Потока Коледни Комплекти САМ Комплекти За Рисуване Цветни

BGN 9.59

Наличност

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : Пет вида машини ситечек различни цветове и форми, способни да отговарят на вашите различни нужди в живописта и рисувах.(боя комплект не са включени).ТВОРЧЕСКО ИЗПОЛЗВАНЕ на : Смесете различни цветове бои заедно, изсипете в цедка за получаване на красив визуален ефект, като показа снимка, може значително да се прилагат за творческа живопис, дори приготвяне на десерт и така нататък.МАТЕРИАЛ : Изработен е от силикон и пластмаса, здрав материал продължителна употреба, за многократна употреба на предмети, които могат да се мият с вода.Страхотни комплекти от инструменти за рисуване. 5 Тип : Всеки стрейнер има собствен план дупки на различни модели.Отлични инструменти за чертане може да се правят нови рисунки от вашето творчество и въображение.РАЗМЕР : Червено - Зелено - Синьо - Розово - Бежово : 4.5"-5.3"-4.3"-4.3"- 7" .Идеална за носене.


Спецификация

Те също купуват с този продукт