Машина напитка Създател студена напитка на машини 20/30/40L напитка 5-12℃ на студената Търговски Студено с машина напитка чай с лед машина напитка студена машина Spigot ав?

Машина напитка Създател студена напитка на машини 20/30/40L напитка 5-12℃ на студената Търговски Студено с машина напитка чай

BGN 775.99

Наличност

????Тялото е направено от неръждаема стомана и хладилна кутия е изработена от материал КОМПЮТЪР на качеството на храната, която не е лек, за да се съборят, и е лесен за почистване.Не вреди на вашето здраве!. ????Тази машина напитка може да превключите между студени и топли напитки, и всеки студен бъчва може да 10 L.Имаме 20 L/30 L/40 L, за да изберете.Лесна за Управление, с независими изходи за охлаждане и разбъркване.Температурата на охлаждане е 5℃-12℃ / (41℉-53.6℉). ????Тази машина студена напитка не само може постоянно развиващите напитки температура са студени, но има също и функция 360° шевеля.Той може да предотврати натрупването на утайка на дъното на резервоара за вода, което значително повишава ефективността на работа. ????Приятелски съвети : 1. Отворете капака на варели на хладно и изсипете известно количество вода; 2. Покрийте с капака, стартирайте функцията за разбъркване на машината и започнете работа за почистване. ????Той е много подходящ за круглосуточных магазини, хотели, десертни магазини, заведения за хранене, кафенета, ресторанти и други места с високо търсене.Той може да отговори на индивидуалните нужди на различни клиенти.


Спецификация

Те също купуват с този продукт