HBR Слушалки Bluetooth Слушалки Безжични,Над Ухото Стерео Безжични Слушалки 70H Дора with,Вграден микрофон Мобилни телефони/PC/(червен/син) (Цвят : синьо)

HBR Слушалки Bluetooth Слушалки Безжични,Над Ухото Стерео Безжични Слушалки 70H Дора with,Вграден микрофон Мобилни телефони/PC/(червен/син)

BGN 26.39

Наличност

[Без шум и телени смущения] Bluetooth Слушалки имат активна функция за намаляване на шума, която може да анализира фонови звуци и да персонализирате им за постигане на най-добро изпълнение на самолети и други шумни среди; Bluetooth Слушалки 5.0 с шумопотискане може да премине на водеща в индустрията функция за намаляване на шума, която ви помага да избягат от шума и суетата на града. [Водещ Bluetooth 5.0] Bluetooth слушалки, вграден супер-чип, Bluetooth, по-ниска забавяне и стабилна връзка; осигурява по-висока скорост на пренос на данни и свързване с всички устройства с Bluetooth поддръжка. [Мощна технология осигурява точен звук] ушите, корпоративна 40-мм драйвер с голяма бленда; задълбочен, прецизен бас отговор; активни шумоподавляющие слушалки предоставят ясен, мощен звук и тих звук, който ви помага по-добре да се насладите на музика. [Всепогодное хранене и бързо зареждане на] Шумоподавляющие слушалки са с вградена акумулаторна батерия, която може да осигури до 70 часа непрекъснато възпроизвеждане на безжичен режим с изключен ANC.Ако имате нужда от презареждане в нужда, може да получите на таксата за два часа само за десетина минути. [Комфорт слуша в продължение на дълго време] Безжични слушалки с шумопотискане, по-голям и по-ергономична структура на ушния пространство още повече увеличават комфорт; меки амбушюры се образуват около ушите и са подходящи и удобни.Лек дизайн-това е единствената музика, която ще забележите в рамките на деня.Описание на продукта : Материал за слушалки : Пластикразмер продукт 18.3 cm * 16.8 cm * 7.7 cm (7.2 inches * 6.6 inches * 3.0 inches)Категория слушалки : Слушалки с активно шумопотискане/безжични слушалки Цвят : черен/син/сив Стил на носене : носенето на защита ушите на Главното устройство и устройство за възпроизвеждане начин на свързване : Bluetooth Порт за зареждане : 30 см USB зареждане в Режим cable Play : карта, кабелна, Bluetooth Warm забележка : Моля, вади от слушалките на всеки 2-3 часа, за да си уши са били на почивка.съвет : 1. Продуктът не включва украса, показани на снимките.2. Поради ръчно измерване могат да бъдат някои грешки, моля, позволете разлика 3-5 см, благодаря.3. Тъй като прожектори и различни хора, по различен начин разбират цвят, могат да бъдат определени цветове, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно.4. Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.Имаме различни стилове и цветове, можете да проверите това в нашия магазин.5. Срокът за доставка обикновено е 15-25 дни.Ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.6. Ние вярваме, че можем да отговарят на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши този проблем.


Спецификация

Те също купуват с този продукт