DOITOOL 8 бр. Празна Спирала За Мигли на Тръбата Течна очна линия Писалка Тръби за многократна употреба Растеж на Миглите Масло Контейнер Бутилка САМ Козметични Проби ?

DOITOOL 8 бр. Празна Спирала За Мигли на Тръбата Течна очна линия Писалка Тръби за многократна употреба Растеж на Миглите Масло

BGN 10.63

Наличност

Празна Спирала За Мигли Туба с Течна очна линия Писалка Тръба за Еднократна Употреба Олио За Растеж на Миглите Контейнер Бутилка САМ Козметични Проби Флакони за Жени Грим на Момичето Красотата.Изработен е от пластмаса за дълго и трайно ползване.Лек и лесно да ги носите със себе си навсякъде.Те са проста конструкция, но са много практични за използване, което ви носи много удобство.Печат не тече, лесен за носене, малка и лека, лесно да се постави в косметичку.Те държат течност за мигли във вътрешността, която е безопасна и преносими за употреба.Използвайте тези бутилки за съхранение на спирала за мигли, гланц за устни, молив за очи, удобна и чиста.Описание на Тези елементи са преносими и модерен спирала за еднократна употреба набор от бутилки, много бутилки, които да отговарят на вашите различни нужди на грим.Супер подходящ за обалденных момичета и жени.Мини-размерът и е достатъчно малък, за да може удобно да ги носите със себе си по време на пътуване.Характеристики - Цвят : розов Материал : пластмаса Размер : 10. 00 X0. 80 X0. 80cm/ 3. 93 X0. 31 X0. 31in - Капацитет : 10 мл - Използвайте тези бутилки за съхранение на спирала за мигли, гланц за устни, молив за очи, удобни и чисти.- Изработен е от пластмаса за дълго и трайно ползване.Лек и лесно да ги носите със себе си навсякъде.- Те са проста конструкция, но са много практични за използване, което ви носи много удобство.- Те държат течност за мигли във вътрешността, която е безопасна и преносими за употреба.- Запечатване не тече, лесен за носене, малка и лека, лесно да се постави в косметичку.Пакетът включва 8 x тюбиков спирала за мигли.


Спецификация

Те също купуват с този продукт