Cffdoicfj Кухненски Ножици, Домакински Ножици Патица Ножове, Многофункционални Ножици От Неръждаема Стомана Нож Метални Инструменти За Приготвяне На Храна, Кости От М?

Cffdoicfj Кухненски Ножици, Домакински Ножици Патица Ножове, Многофункционални Ножици От Неръждаема Стомана Нож Метални Инструменти

BGN 42.08

Наличност

◆ Мека и удобна дръжка.Отлични многофункционални ножици за кухнята, дома, семейството, превозно средство и външно общи части, отличен набор от кухненски прибори, подходящи за жени, мъже и за възрастни. ◆ Рязане на неръждаема стомана, остър рязане, здрав, с висока твърдост. Нитове от неръждаема стомана ◆ са изработени с висока твърдост, които могат да се разкрие и затвори свободно и не е лесно да се счупят. ◆ Гуманизированная дръжка, разумно позициониране на принципа на лоста, лекота на работа, икономията на труда и удобен захват. ◆ Cutting edge е изложен на висока честота, термична обработка, и корона на затягане удебелени, че е здрав и силен в режещата сила.Материал : Неръждаема стомана Применимая сцена се от : кухня с Размер : 22.5*8.5 cm Color : green Quantity : one piece.


Спецификация

Те също купуват с този продукт