Салонные Ножици, Полезни Ножица За Подстригване на Коса Фризьорски Ножици Преносими за Фризьори на Салон за фризьорство за домашна употреба(цветен плосък раздел)

Салонные Ножици, Полезни Ножица За Подстригване на Коса Фризьорски Ножици Преносими за Фризьори на Салон за фризьорство за домашна

BGN 14.07

Наличност

Много ножничный, не е лесно да засяда и уврежда косата.Изработен е от неръждаема стомана, издръжлив за продължителна употреба.Ножиците могат да се използват за косене или изтъняване на косата и придаване на прическа е по-естествен вид.Идеален за семейства, домашни любимци или професионално във фризьорски салон.Подходящ за фризьорски салон или за домашно ежедневна употреба.Тези ножици за подстригване на коса съдържат обичайните фризьорски ножици и тънки ножици, които са изработени от неръждаема стомана, стабилна за дълъг период на употреба.Той е подходящ за фризьорски салон или за домашно ежедневна употреба.Характеристики : 1. Изработен е от неръждаема стомана, издръжлив за продължителна употреба.2. Подходящ за фризьорски салон или за домашно ежедневна употреба.3. Много от ножица, не е лесно да остана и да навредят на косата.4. Ножица можете да използвате за рязане или за изтъняване на косата и направете прическа по-естествена.5. Идеален за семейства, домашни любимци или за професионална употреба във фризьорски салон.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Ножица за подстригване на коса Цвят : сребърен, хроматичен(по избор)Варианти : #01(тънки ножици, сребро), #02(обикновени ножици, сребро), #03(обикновени ножици, хроматичен), #04(тънки ножици, хроматичен)Обща дължина : Approx.17.5 см / 6.9 in Package Тегло : Approx.61-68g Package Списък : 1 * Thining Scissor Or1 * Обикновени ножици.


Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Cutting Scissor
Color:
Silver, Chromatic(Optional)
Options:
#01(Thining Scissor, Silver), #02(Regular Scissor, Silver), #03(Regular Scissor, Chromatic), #04(Thining Scissor, Chromatic)
Total Length:
Approx.17.5cm / 6.9in
Package Weight:
Approx.61-68g
Package List:
1 * Thining Scissor :
1 * Regular Scissor :

Те също купуват с този продукт