Мигли Норковые Мигли Фини Естествени Пухкави Фалшиви Мигли Опаковка zanlufly Драматични Пълни с Тънки Фалшиви Мигли Лисица Меки Многократна употреба Ръчно изработен?

Мигли Норковые Мигли Фини Естествени Пухкави Фалшиви Мигли Опаковка zanlufly Драматични Пълни с Тънки Фалшиви Мигли Лисица Меки

BGN 7.19

Наличност

Ултра-естествен Вид и 6 D Опашка : Естествена дължина и специален процес взрив правят миглите по-слоистыми.Пригответе се за невинному, но изтънчен начин за всеки повод.Лесен и удобен за ползване : фалшиви мигли zanlufly изработени от супер мека норкового материал с копринен комфорт.Освен това, ultralight материал прави очите ви не обремененными, и дори можете да го носите, за да спи.Лесно се нанася и отстранява : Лента за мигли, изработена от памучни нишки, която е мека и гъвкава и може да се согнута във всякаква форма.Идеален за всяка форма на очите,създаване на елегантен начин с този страхотен стил.Здрав и многократна употреба : Висококачествени суровини и ръчно изработени правят фалшиви мигли по-силни и по-трудно се повреждат.Може да се използва многократно, ако добре го защити, а след това могат да се използват около 8-10 пъти. 100% Вегетариански и без жестокост : Ние сме точно на защитниците на животните, както и вие, настаивающие в това, никога да не причиняват вреди на животните и решително се противопоставят на такова поведение.Спецификация на фалшиви мигли zanlufly:. 1. Материал : синтетични влакна без жестокост. 2. Дължина : 16 mm. 3. Опаковка : 10 чифта фалшиви мигли. 1.Свалете фалшиви мигли и нарежете ги така, че да съответстват на дължината на вашите очи. 2.Използвайте и двете си ръце, за да регулирате фалшиви мигли в съответствие с извити вашите очи. 3.Добавете лепило по протежение на корена на фалшиви мигли с помощта на покрива с памучна свещ пръчки. 4.Дръжте миглите в основата на вашите естествени мигли с продажбите. 5.Затворете очи, ако е необходимо и осигуряване на правилната кацане, моргая.


Спецификация

Те също купуват с този продукт