Комплект от 15! 92 Qt. / 23 литра / 87 литра Зелен Правоъгълен Стенен Шушу / Тънък Боклук чанта Кошница Добавен . Кухненска кофа за Боклук Офис кофа за Боклук Кофа за Боклук ?

Комплект от 15! 92 Qt. / 23 литра / 87 литра Зелен Правоъгълен Стенен Шушу / Тънък Боклук чанта Кошница Добавен . Кухненска кофа

BGN 64.64

Наличност

С гладка повърхност, кошници улесняват почистването за по-ефективно обслужване.Автомобилът е с размери : Дължина 20" Ширина изделия 12" Височина на продукта 30" Капацитет изделия 23 литра.Кофи втулки добре се вписват в него, и на централната банка на добър размер, която може да се побере в най-различни области.Това е кофа за боклук-идеалното допълнение към ресторанти, здравни заведения, училища, офиси и хотели, където пространството е на първо място!Освен това, сверхпрочная пластмасова конструкция е предназначена за това, за да издържат на тежки условия, всеки бързо променящата се среда.Кухненска кофа за боклук здрава, сверхпрочная пластмасова конструкция прави рециклиране на отпадъци бесшовным процес и гарантира, че тази банка ще продължи дълги години и не ръждясва, скали или отлепите.ИДЕАЛНА КАПАЦИТЕТ - капацитет пластмасова кутия е достатъчно голям, за да не заполнялся твърде бързо, но е достатъчно малък, за да се поберат и в тесни пространства.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – Нашите кофи за боклук за кухня / офис / ресторант / специално проектирани за изсушаване на чиста и суха на въздуха с лекота за по-дълга употреба.


Спецификация

Те също купуват с този продукт