Много Голяма Мрежа Чанта За Дрехи, 2 Опаковки Деликатеси с Цип, За Пране на Дрехи, Бели Чанти за Бельо Чанти За Бельо Пътни аксесоари Чанта за дрехи Пътна чанта Орган?

Много Голяма Мрежа Чанта За Дрехи, 2 Опаковки Деликатеси с Цип, За Пране на Дрехи, Бели Чанти за Бельо Чанти За Бельо Пътни аксесоари

BGN 11.99

Наличност

Тя също така свежда до минимум вероятността, че цветовете, които кървят един в друг, Окото чанта за дрехи, чанти за съхранение на дрехи, чанта за съвсем малък, Органайзер за дрехи, кошница за дрехи, чанта за съхранение, държач за чанта.Ще внимателно се пере в пералня и да се сушат в сушилня.Може да се използва, както за съхранение, така и за осъжда на сортиране на дрехите в гардероба си. 2 бр мрежест филтър за бельо комплект е подходящ за одеяла, пуловери, палта, панталони, пуховика, памучна покрива с памучна свещ якета, кърпи, екраниране на прозорци и съхранение на пътуване. 1. Удебелени, подсилена конструкция по е трайна и ефективна за защита дантела, коприна, поли, декорации с пайети, инкрустиран декоративни дрехи. 2. Изработен от дишаща вкара тъкан, тази чанта осигурява достатъчно поток от пяна и вода за осигуряване на щателно почистване и изплакване.Ще внимателно се пере в пералня и да се сушат в сушилня. 3. Трайно и дышащее полиэфирное влакна, гъвкава защита на мълния се използват за скриване на пластмасов цип, за да се избегне увреждане на дрехите.Технически характеристики : Материал : полиестер Размер : 24"x 24"/ 60 x 60 cm Брой : 2 бр.


Спецификация

Те също купуват с този продукт