Титуляр на четка за зъби с Функция за почистване на четка за зъби, вградена батерия и светлина, Преносима кутия за четка за зъби, Стенни или настолна Домакински, Аку?

Титуляр на четка за зъби с Функция за почистване на четка за зъби, вградена батерия и светлина, Преносима кутия за четка за зъби,

BGN 18.39

Наличност

▲[Чисти и гигиеничный] - свободно стояща конструкция.Изработен от ABS материал и има специфична миризма.Свободно стояща конструкция слот за четка за зъби, ефективно предпазва от контакт между зубными четки.Той може да предложи вашата четка за зъби, чиста среда за съхранение. ▲ [Подходяща за различни глави за четка за зъби ] - Подходящ за различни глави за четка за зъби, включително електрическа четка за зъби.Преносим и лесен за използване .идеален за семейства и лични срещи. ▲ [ЛЕСЕН за инсталиране и акумулаторна батерия] - Тренировки не са необходими.Просто трябва да се затегне на притежателя на четка за зъби, двустранно тиксо.Контейнери за преместване на четка за зъби, може да ви спести място и време.Пълно зареждане на притежателя на четка за зъби отнема около 2 часа.Около 30 приложения за едно пълно зареждане. ▲[Умен и преносим] - Сложете четки за зъби, след това затворете капака, светлината изключване след 6 минути(затворете капака при работа).Този калъф за четка за зъби, много изтънчен, компактен и преносим, фантастично за пътуване, почивка, къмпинг, бизнес употреба. ▲ [Гаранция и бележки] - 1 година гаранция на този продукт с първа дата на закупуване : Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Това ще бъде най-добрият подарък за всеки мъж.Титуляр четка за зъби SARMOCAER подходящ за защита на семейството, бизнес пътувания и отдих за съдържанието и поддържане на чистотата на нашата четка за зъби.Всички щеточные глави са съвместими с вашето устройство.Това помага на обща организация на вашата душа, за да се спести място, като същевременно се поддържа чист външен вид.


Спецификация

Те също купуват с този продукт