LEI789LL Говорител Монтиране на стена Високоговорител за Монтиране на стена С говорител Удължен Сгъсти тавана високоговорител Скоба с Регулируема завъртане на 180° Ви?

LEI789LL Говорител Монтиране на стена Високоговорител за Монтиране на стена С говорител Удължен Сгъсти тавана високоговорител

BGN 47.84

Наличност

1 (Дълготрайност) Този монтиране на стена динамика е метален от вътрешната структура, която е устойчива на вибрации и може свободно да се инсталира на стената. 2 (Материал и размер) : Тази рамка динамика е направена от висококачествен метал, размер : (дължина × ширина × височина) 7 × 4,3 × 47,2 инча, тегло : (3,8 кг/3800 г) равнина.Красив и траен. 3 (Широкото използване на) : Този говорител монтиран на стената или на тавана рафтове може да ви осигури високо качество регулируема динамика, които са много подходящи за всички говорители, домашно кино, офиси, дневни, спални, студия, училища, общежития, дейности, жилища, обществени зони, хотели, лобита и т.н. 4 (мулти-функция) багажник динамика може да се върти на 180° наляво и надясно, поддържане на 65 кг. 5 (Лесен монтаж) Задаване на говорител на стената или на тавана и поставяне на скоба на твърда повърхност (тухлени, дървени или метални шипове), а не само на суха стена.Идеален за инсталиране на сателитни говорители за домашно кино на тавана или на стената Име на продукта : високоговорител за монтиране на стена Материал на продукта : метал + стомана pipe Product цвят : 1 цвят, моля, вижте на снимка на продукта, за да се разбере Размер на продукта : височина 120 см, диаметър 18 смприменяемые сценарий : система за домашно кино, офис, хол, спалня, студио, училище, студентските общежития на дейността, качеството на пребиваване, обществена зона, хотел, лоби и т.н. Бързо : 1. Поради разлика светлина и ъгъл на стрелба може да бъде малка хроматическая отклонение, моля, разберете.2. Моля, потвърдете цвят, преди да купите.3. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.4. Ръчно измерете размера, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Не използвайте твърди почистващи инструменти за почистване на продукта, за да не се надраскат повърхността на продукта.6. Добре дошли, за да споделят и обратна връзка, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.


Спецификация

Те също купуват с този продукт