Гумени Вложки ANZKA за Тюбиков Гланц за устни, Херметически Прозрачни Тапи За Глазура за Устни, за Многократна употреба Тапи за Тюбиков Спирала за мигли dnd Eyeliner, Обемн?

Гумени Вложки ANZKA за Тюбиков Гланц за устни, Херметически Прозрачни Тапи За Глазура за Устни, за Многократна употреба Тапи за

BGN 5.59

Наличност

⭐Все още харчат губи тръби гланц за устни без гумени вложки?С нови вложки ANZKA ние все още можем да използваме тръби за блясък за устни, когато стари, поставяне загубени или са замърсени, без да харчите ги губи. ⭐Ако вашата тръба за глазура за устни склонна към протичане, тогава вие определено трябва да използвате тези тапи, за да се запечата си.Освен това, този важен аксесоар може да се предотврати прекалено лепкав гланц за устни и залепване, за да повлияе на вашият грим.Когато нанесете стик гланц за устни върху устните си, тя ще изглежда по-фина. ⭐Вътрешен размер штепсельной вилици 11x14mm/0.43x0.55inch, и размера част поставяне 9x12mm/0.35x0.47inch, подходящ за козметични задръствания с вътрешен диаметър 9mm/0.35~0.36 inch.Забележка : Моля, измерете тръбата преди покупката, не измеряйте външен размер и размер, стойност в горловине тръба, има предимство. ⭐Всяка опаковка от 15 бр штекеров е изработена от безопасни материали, устойчиви на корозия и алергии, така че можете да безопасно да се прилага грим, без да се притеснявате и за други неща. ⭐Най-ДОБРОТО СЕРВИЗНО ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ-Ако имате някакви проблеми или имате нужда от допълнителна информация, когато използвате нашите продукти ANZKA, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви предоставим най-задоволително решение. 15шт Блясък за устни Тръба Гумени Вложки, ANZKA 0,35~0,36 инча/9 мм за Многократна употреба Тапи за устни Черешката на Тръбата, Запечатани гумена Вложка, Прозрачна спирала за мигли и очна линия на корк все още харчат губи своя блясък за устни тръба?Използвайте тапи ANZKA, за да можете отново да използвате любимите си туба с блясък за устни!Моля, обърнете внимание, че 9 мм/0,35~0,36 инча представлява вътрешен диаметър на гърлото на бутилката!Преди покупка, моля, определете диаметър на вътрешната вилици, която искате!Това трябва да бъде ВЪТРЕШЕН диаметър, а не е ВЪНШЕН! (Това е размерът на корк) в Ролята на вътрешната тръба : предотвратяване на течове и контрол на броя на козметичната течност.Например, ако флакон блясък за устни не е вътрешната вложка, четка, ще испачкана твърде много течност, ако я извадя.Ако има вътрешна тръба, а излишната течност за грим може да се залепи във флакона, и само глава на четка може равномерно да я взема.Висококачествен накрайник от 15 бр може да се използва като резервен за дълго време.Въпреки че това е само един малък аксесоар, той е също много важно!.


Спецификация

Те също купуват с този продукт