Сенки За очи Молив, Лек Грим на Очите Безопасни Съставки 5 г Блясък Сенки За очи Дръжка Изглаждане Презареждане за Датата Работа за жени(03)

Сенки За очи Молив, Лек Грим на Очите Безопасни Съставки 5 г Блясък Сенки За очи Дръжка Изглаждане Презареждане за Датата Работа

BGN 6.79

Наличност

Разглаживающая плънката : Плънката Eyeshadow pen мека и гладка, лесно рисува ярки цветове и ясни контури на вашите очи.Дълъг срок на експлоатация : Пръчка сенки за очи със стабилен цвят и трайност, не е лесно да избледнява, че може да поддържа лек грим на очите в продължение на дълго време. 2 В 1 : Многофункциональную пръчка сенки за очи може да се използва като молив за очи, лесно се изострят, острилка ви за моливи, не се дърпа и не выцветая.Очарователен грим на очите : Пръчка сенки за очи не се колебае и не изсъхва, с гланц и красив цвят можете да създадете очарователен грим.Естествени съставки : Пръчка сенки за очи са изработени от натурални съставки, безопасни и не са досадни, които ви позволяват да ги използвате с лекота.Функция : 1. 2 В 1 : Многофункционална пръчка сенки за очи може да се използва като очна линия, лесно затачивается острилка ви за моливи, без да се дърпа или избледняване.2. Разглаживающая плънката : Плънката сенки за очи мека и гладка, лесно рисува ярки цветове и ясни контури на вашите очи.3. Естествени съставки : Пръчка сенки за очи са изработени от натурални съставки, безопасни и не са досадни, които ви позволяват да ги използвате с лекота.4. Дълъг срок на експлоатация : пръчка сенки за очи със стабилен цвят и трайност, не е лесно да изчезва, че може да е деликатен грим на очите в продължение на дълго време.5. Очарователен грим на очите : пръчка сенки за очи не се колебае и не изсъхва, с гланц и красив цвят може да създадете очарователен грим. : Eyeshadow Stick Shelf Живот : 3 Years Uses : Eye Makeup Net Съдържание : 5g / 0.18 oz Списък на пакетите : 1 x Eyeshadow Stick.


Спецификация

Item Type:
Eyeshadow Stick
Shelf Life:
3 Years
Uses:
Eye Makeup
Net Content:
5g / 0.18oz
Package List:
1 x Eyeshadow Stick :

Те също купуват с този продукт