YXXJJ Гумена Тампон 2 бр. Джак Гумена Тампон Противоскользящий Рельсовый Адаптер Силна Блок Тежкотоварни Автомобили Подвижен Инструмент Аксесоари Силен и Надежден, ?

YXXJJ Гумена Тампон 2 бр. Джак Гумена Тампон Противоскользящий Рельсовый Адаптер Силна Блок Тежкотоварни Автомобили Подвижен Инструмент

BGN 73.76

Наличност

Този универсален адаптер Jack Pad е подходящ за повечето автомобили.Този продукт се използва за метални домкрата ходова част точкови парапети, които има в повечето превозни средства.Много здрав и устойчив на повреди, той ще попречи на релсите на шасито от тесни точки, огъване и счупване.Полиуретан достатъчно мек, за да не се повреди метал на колата, но достатъчно твърд, за да го подкрепят.Материал : каучук.Размер : както е показано на фигурата.Материал : гума Размер : както е показано на снимката Опаковка включва : 2 бр. x Джак Pad Feature : Този универсален адаптер Jack Pad е подходящ за повечето автомобили.Този продукт се използва за метални домкрата ходова част точкови парапети, които има в повечето превозни средства.Много здрав и устойчив на повреди, той ще попречи на релсите на шасито от тесни точки, огъване и счупване.Полиуретан достатъчно мек, за да не се повреди метал на колата, но достатъчно твърд, за да го подкрепят.Отличен за самостоятелно обслужване на автомобила или да го взема със себе си в колата, тъй като някои шиномонтажные работилници не използват тези подложки, и, за съжаление, се огъват щипка/соскоблить боя на заварени фуги.Това може в крайна сметка да доведе до корозия, смили се за себе си от неприятности с този прост продукт!.


Спецификация

Те също купуват с този продукт

Hi-Lift XT-605 60 X-TREME Jack
  • New

Hi-Lift XT-605 60 X-TREME Jack

BGN 89.58

HiLift Jack XTREME jackтова е нашият основен цельнолитый крик, който включва в себе си с множество специални функц