Олимпийски Тегло Гири Комплект от 2 Сверхмощных 20-Инчови Олимпийски Гири Дръжка Двойка с 4 Скоби,Въртящи се Ръкави 150 паунда Граница Тренировка Фитнес Тренировка с ?

Олимпийски Тегло Гири Комплект от 2 Сверхмощных 20-Инчови Олимпийски Гири Дръжка Двойка с 4 Скоби,Въртящи се Ръкави 150 паунда

BGN 17.76

Наличност

★【Тегло плоча поддържа съвместимост】Тежкотоварни 20-цолови олимпийските дръжки за гири с дължина на ръкав 6 инча и диаметър на ръкавите 2 инча, дължина на дръжката 8 см и диаметър дръжки на 1 инч.Олимпийски комплект гири с 2-инчови плочи (не е включен в комплекта).В комплект скоба x 4. 1 чифт олимпийски гири. ★【Дизайн дръжки за гири】Тази олимпийска чифт дръжки за гири 2 инча, изработена от тежка рамка от солидна стомана с хромирана лайсна.Всяка олимпийска гира има ограничение от £ 150.Челни капачки имат резба за увеличаване на триене, за да табела гири не раскачивались. ★【Knurled handles design&secure grip】Регулируеми олимпийските статистическа дръжки за гири са оборудвани с диамант накаткой средна дълбочина, за да се осигури силна и удобно захващане, добра накатка, не е груб, не е софт за отлично сцепление.Той може да се предотврати приплъзване дори на при изпотяване. ★【Многофункционална тренировка】Една дръжка гири тежи 7,7 кг.Аксесоари за вдигане на тежести са идеални за различни упражнения с гири за укрепване на мускулите на горната част на тялото.Лесен за използване, с 4 въртящи се втулками за безопасна определяне и промяна на броя на тегло плочи. ★【Въртящи се ръкави】Въртящи се на 360° ръкави сваляне гири позволяват весовым пластинам се върти по време на тренировка, за да се намали размера на сила, създавана инерция тегло плочи, облекчи натиска върху китката и ръката. ✔Soloven Solid Steel Olympic Dumbbell Handles 2 inch, Loadable Dumbbell Events With Rotating Sleeves Брой : две гири от плътна стомана с хромирана лайсна.Диамантена накатка средна дълбочина осигурява здраво и нескользящий захващане при вдигане на тежести.Здрава хромово покритие предотвратява окисляването на гири.Въртящи се втулки се обърнат, когато се използва, за да се намали натискът върху китката при движение с по-голяма тежест и да се предотврати деформация на гири. Параметри : ★ Дължина на тръбата : 19.88" ★ Дължина на ръкав : 6.1" ★ Диаметър на захващане : 1.12" ★ Диаметър ръкав : 1.97" , отговаря до 2" весовая плоча ★ Тегло на една дръжка гири (включително въртящи се муфи) : 7.7 кг ★Натоварване : 150lbs _BOS_ Пакетът включва : 2x гира Пръти 4x Въртящи се втулки.


Спецификация

Те също купуват с този продукт