Всичко в Черно Американски Флаг 3x5 Фута Флаг на САЩ, BGTXCZ Многоцелеви Флаг на САЩ, 4 месингови втулки, Бродирани Звезди, Зашити Ленти, Тежки Знамена на САЩ за Домашно и?

Всичко в Черно Американски Флаг 3x5 Фута Флаг на САЩ, BGTXCZ Многоцелеви Флаг на САЩ, 4 месингови втулки, Бродирани Звезди, Зашити

BGN 20.79

Наличност

【Високо качество】3x5 фута всичко в черно американски флаг.Изработен от найлон 210 D.Този материал тяжеловесен, могат да издържат на продължителна употреба. 【Excellent Craftsmsnship】Всяка звезда бродирани без загуба на бод, два пъти сшита всяка честотна лента заедно.четирикратна ред в края на мухите, за да се противопоставят на вятъра. 【Здрав и издръжлив】Изработен от ултра силна найлон, за да издържат на силен дъжд, силен вятър или на жаркото лятно слънце.Материалът е бил обработен за устойчивост на uv избледняване, което прави американския флаг уникален и траен за използване. 【Многофункционални 4 медни люверса】2 медни люверса от лявата страна, 2 малки медни люверса от дясната страна-това резервни многофункционална месингови люверсы, това не пречи на използването на дисплея на хартата.Използвайте месингови капси на 4 ъгъла, да е разположи флаг, покажете черно на американския флаг в съответствие с вашите нужди за вътрешни, външни, стенни, градината и много други дисплеи. 【Идеална идея за подарък】каквото и да е за домашна или бизнес употреба, това би бил идеалният подарък за всички американци, за да се подчертае тяхната гордост за почетна историята на САЩ.Цвят : сверхпрочный найлон 3x5.


Спецификация

Те също купуват с този продукт