Електрическа четка за Зъби Преносим Грижи за Зъбите си Чисти Акумулаторна Електрическа Пет Режима на Ултра Избелваща Четка за Зъби Звукова Електрическа Хигиена н?

Електрическа четка за Зъби Преносим Грижи за Зъбите си Чисти Акумулаторна Електрическа Пет Режима на Ултра Избелваща Четка за

BGN 17.12

Наличност

Въпреки това, след като в продължение на известно време тя стане груба и лесно се боядиса бактерии, и почистващ ефект няма да бъде постигнат.Завъртете го обратно на часовниковата стрелка и защелкните по вала пз. Как да се замени главата четки, четина е насочен към състоянието на бутона, дръпнете нагоре е вертикално, за да премахнете глава четки, натиснете надолу вертикално, за да настроите глава четки, не въртете глава четки 5.Звукова четка за зъби е изработена от отборной четина, която е уникална за изрязване и закруглена, че прави я по-мека и удобна. Поставете малко количество паста за зъби (по-малко от обикновена паста за зъби), поставете главата на четката в устата и включване на прекъсвач. Включете превключвателя зареждане на долу, обратно на часовниковата стрелка, за да отворите и по посока на часовниковата стрелка, за да затегнете. Включете ключа за зареждане в долната част обратно на часовниковата стрелка, за да отворите и по посока на часовниковата стрелка, за да затегнете.Звукова четка за зъби е изработена от отборной четина, която е уникална за изрязване и закруглена, че прави я по-мека и удобна. Заменяйте главата на четката на всеки месец.Въпреки това, след като в продължение на известно време тя стане груба и лесно се боядиса бактерии, и почистващ ефект няма да бъде постигнат.Количество : 1 комплект Тип изделия : Електрическа четка за Зъби Тип : Акустична вълна Материал : ABS+силикон Тегло : 81 г Размери : 20*7. Поставете малко количество паста за зъби (по-малко от обикновена паста за зъби), поставете главата на четката в устата си и включете ключа 2.Внимателно поставете щетину на задника на зъбите и венците, за да я почисти висока честота, вибрация, в рамките на 30 секунди, а след това отидете към следващата област за почистване. Не използвайте сила, както за ръчна четка за зъби.


Спецификация

Те също купуват с този продукт

Мощност-Sonic - 12500AC
  • New

Мощност-Sonic - 12500AC

BGN 79.44

Зарядни устройства серия Powersonic 12500 AC "AC" това е ново устройство "свързващ" тип, които работят без използв�