220шт Свивам Стыковые Обжимные Конектори Смесени с Припой Уплътняване на Кабели и Конектори, LNEADI Свивам Конектори, Електрически Конектори и Водоустойчив Разнообра?

220шт Свивам Стыковые Обжимные Конектори Смесени с Припой Уплътняване на Кабели и Конектори, LNEADI Свивам Конектори, Електрически

BGN 19.19

Наличност

✔ От висок КЛАС МЕДНО ЖИЛО : Термосвиваеми стыковые конектори се използват медно жило с по-голяма дебелина.Това прави вашия проект за свързване на по-безопасен и по-добре отговаря на нуждите на нашите клиенти с качество!. ✔БЛАГОРОДНА ТЕРМОУСАДКА : Прозрачен свиване тръба осигурява висока якост на опън и устойчивост на разтягане и намалява механични повреди.Дебел багажника осигурява силен обжим всеки път.Вътрешната стена на свиване тръба има достатъчно количество лепило-стопи за осигуряване на водонепропускливост и надеждност.Вашият тел никога не выскользнет от тези термоусадочных конектори. ✔ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Широк спектър на приложение в такива области,като автомобилостроене, корабостроене, електротехническа и електронна промишленост.Свивам стыковые конектори са с 3 различни размера, което прави ремонтни работи много по-гъвкави и ефективни. ✔ПРИМИРЕН С ВСИЧКИ ПОДХОДЯЩИ СТАНДАРТИ : Нашите водоустойчивые конектори кабели уступчивы с ROHS, ISO 9001 : 2008, SGS и стандартите CE. ✔УДОБНО да се ИДЕНТИФИЦИРАТ И СЪХРАНЯВАТ : Нашият водоустойчив набор от конектори кабели се предлага в кутия за съхранение, лесно се съхранява и да носи със себе си.Тюбинги различни цветове с лесно разпознаваеми, означено с линия тел калибър.Просто измерете инсталация и проверка на марка сензор тел полиолефиновой тръба, можете бързо да изберете най-подходящия съединител.


Спецификация

Те също купуват с този продукт