24-410 Гладка пола фина Мъгла, Върхът на пръста на Спрей. С прозрачна горна капачка. 6,875-инчов погружная тръба. (БЯЛ, 100)

24-410 Гладка пола фина Мъгла, Върхът на пръста на Спрей. С прозрачна горна капачка. 6,875-инчов погружная тръба. (БЯЛ, 100)

BGN 135.99

Наличност

24-410 Бели пръскачки малки мъгла PP с Overcap.Дължината на потопяема тръба е подходящ за бутилки с по 4, 6 и 8 грама.НАРЕЖЕТЕ С НОЖИЦА НА ПО-МАЛКИ БУТИЛКИ.Дозиране 160 мл на ход, тези господа са идеални за пръскане на лак за коса, слънцезащитен крем, освежителя на въздуха, дезинфектант за ръце и много други.Този пръскачка тънка мъгла с гладка пола включва погружную телефона и прозрачен капак.Прозрачна пластмасова капачка е включена в комплекта.Бутилки В комплекта НЕ са включени.Идеален за пръскане на етерични масла, почистващи препарати, ароматерапия, дезодорант за баня , домашни освежителя за въздух ,парфюми и т.н., произведени в Китай.Гладка пола помпа-пръскачка, с прозрачна капачка.Фина мъгла.Отрежете стъблото, така че да отговаря на бутилката, която използвате.ПП 24-410 гладка полата тънка мъгла, върхът на пръста на спрей с прозрачен капак и 6,875-инчов потопяема тръба (изход 0,18 cc).Бял ИЛИ черен ПП 24-410 smooth skirt fine mist fingertip sprayer с прозрачна горна капачка и 6,875-инчов потопяема тръба (изход 0,16 cc).Този спрей с тънък ясен връх се състои от няколко части : потопяема тръба, капачка, подпружиненного помпа и прозрачна горна капачка.Спрей е инсталирана в подходящ съд с потопяема тръба в основата на бутилката.При натискане на помпата продукт е бил разтоварен в формата да бъде фино разпръснати мъгла.Този пръскачка с гладка пола идва с прозрачен пластмасов капак за предотвратяване на случайно изпускане на продукта.Това закриване е подходящ за контейнер с тапицерия на врата 24-410.БУТИЛКАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ.НАРЕЖЕТЕ НА ТЕЛЕФОНА, ЗА ДА СЪОТВЕТСТВА НА ПО-МАЛКИ БУТИЛКИ.ВСЯКА ПОКУПКА ВКЛЮЧВА 1x $25 КЕТЪРИНГ СЕРТИФИКАТ.


Спецификация

Те също купуват с този продукт