Телескопична тунел Хамстер Hemobllo - Пет Folding Pipe Plaything Пет Toy, Outdoor Small Animal Play Tube, Plastic Пет Hideaway Tunnel Toy (Green)

Телескопична тунел Хамстер Hemobllo - Пет Folding Pipe Plaything Пет Toy, Outdoor Small Animal Play Tube, Plastic Пет Hideaway

BGN 7.03

Наличност

ХОМЯЧИЙ ИГРИ ТУНЕЛ : Нашият весел тунела са много подходящи за домашни любимци, като им позволява да тичат и да се крият, което е много важно за насърчаване на активното игрово време и намаляване на скуката клетки.В процеса на играта хомячки могат не само да станат щастливи, но и да спортува и така нататък.ХОМЯЧЬИ ТРЪБА : Този хомячий тунел е направен от здрав, устойчиво на петна пластмаса.Лесен и. е Много подходящ за морски свинчета, хамстери, мишки, порове и други малки домашни любимци.Хамстер ТРЪБА играчка : Голям : Външен диаметър : 5.9 инча, 7,9 инча в сгънат вид, 39 инча максимизиран.размери за съхранение и ежедневна употреба.Подходящи за дома, на закрито, в помещения, всекидневна, магазин за домашни любимци и т.н. ТЕЛЕСКОПИЧНА ТУНЕЛ : Насърчаване на научните изследвания, физически упражнения и туннельную дейност.Тази хомячья тръба е проста по конструкция, но е много практичен за употреба.Направете си домашен хамстер щастлив всеки ден.ИГРАЧКА ТРЪБИ ХАМСТЕР : Нашата тръба игри на животното подарък за хора, които са много малки любимци.не тръба за игра, но също така дупка сън, подслон и лекоатлетическа писта.Освен това, американските камъни и билкови топки са много подходящи, за да се домашни любимци са играли и скрежетали зъбите.Описание Тази забавна играчка - тунел за домашни хамстери са изработени от висококачествени материали, безопасни и безвкусна.Освен това, креативен дизайн на външния вид на туннельной играчки е много интересен.Характеристики - Цвят : Зелен.- Материал : PP.- Размер : 100. 00 X10. 00 X10. 00cm/ 39. 30 X3. 93 X3. 93inch - PLAY HAMSTER TUNNEL : Нашият весел тунела са много подходящи за домашни любимци, като им позволява да тичат и да се крият, което е много важно за насърчаване на активното игрово време и намаляване на скуката клетки.В процеса на играта хомячки могат не само да станат щастливи, но и да правят физически упражнения и така нататък.- ХОМЯЧЬИ ТРЪБА : Този хомячий тунел е направен от здрав, устойчиво на петна пластмаса.Лесен и.Много подходящ за морски свинчета, хамстери, мишки, порове и други малки домашни любимци.- Играчка ЗА ХАМСТЕР : Голям : Външен диаметър : 5.9 инча, 7,9 инча в сгънат вид, 39 инча максимизиран. размери за съхранение и ежедневна употреба. Подходящи за дома, на закрито, в помещения, всекидневна, магазин за домашни любимци и т.н. - ТЕЛЕСКОПИЧНА ТУНЕЛ : Насърчаване на научните изследвания, физически упражнения и туннельную дейност.Тази хомячья тръба е проста по конструкция, но е много практичен за употреба.Направете си домашен хамстер щастлив всеки ден.- ИГРАЧКА ЗА ХАМСТЕР : нашата детска тръба за животни-това е подарък за хора, които са много малки домашни любимци.не тръба за игра, както и спална нора, скривалище и лекоатлетическа писта.Освен това, американските камъни и билкови топки са много подходящи, за да се домашни любимци са играли и скрежетали зъбите.Пакетът включва 1 x Туннельная играчка.


Спецификация

Те също купуват с този продукт