Bling Car Phone Hold, Adjustable Auto Cell Phone Mount Gorgeous Фирма Adjustable for Automobile Decoration for Women for Girls(white)

Bling Car Phone Hold, Adjustable Auto Cell Phone Mount Gorgeous Фирма Adjustable for Automobile Decoration for Women for Girls(white)

BGN 44.96

Наличност

Функция : За закрепване на телефона може да защити вашият телефон от надраскване и надеждно предпазва вашия телефон по време на шофиране.Високо качество на материали : Bling кола на телефона е изработен от висококачествена ABS и стразовых материали, траен и здрав.Идеален подарък : изящна изработка от кристал, не е лесно да се падне.великолепни и блестящи бижута на колата са подходящи за жени и момичета.Conveneint : Регулируема закопчалка на телефона-това е лесен и практичен монтаж, работа с една ръка, удобна и лесна за употреба.Уникален дизайн : Планински кристал, мобилен телефон планина добавите блясък и дрънкулката за вашия автомобил.Компактен размер, не се притеснявайте за това, че ще попречи на зрение по време на шофиране.Функция : 1. Високо качество на материали : Bling кола на телефона е изработен от висококачествена ABS и стразовых материали, траен и здрав.2. Функция : За закрепване на телефона може да защити вашият телефон от надраскване и надеждно предпазва вашия телефон по време на шофиране.3. Conveneint : Регулируема закопчалка на телефона-това е лесен и практичен монтаж, работа с една ръка, удобна и лесна за употреба.4. Уникален дизайн : Планински кристал, мобилен телефон планина добавите блясък и Блясък за вашия автомобил.Компактен размер, не се притеснявайте за това, за да попречи на вашето зрение по време на шофиране.5. Идеален подарък : изящна изработка от кристал, не е лесно да се падне.прекрасна и блестяща украса за кола е подходящ за жени и момичета.Спецификация : Тип елемент : Bling Кола за телефон Материал : ABS+Rhinestone Fitment : Универсален Списък на пакетите : 1 x Bling Кола номер 2 x Монтиране на Скоба.


Спецификация

Item Type:
Bling Car Phone Holder
Material:
ABS+Rhinestone
Fitment:
Universal
Package List:
1 xBling Car Phone Holder2 x Mount Clamp :

Те също купуват с този продукт