Натурален Оттенък Hairline Powder,Hairline Powder Мигновено Прикрива Загуба на коса и Изпълва отдръпването на линията на косата, се Запълват за коса,Коректор за корените и Покри?

Натурален Оттенък Hairline Powder,Hairline Powder Мигновено Прикрива Загуба на коса и Изпълва отдръпването на линията на косата,

BGN 17.59

Наличност

【 Hairline Powder】Промените назъбени ръбове hairline, за да вървят добре с цвета на косата.Можете да нанесете по-малко от минута, за да се създаде перфектната прическа за да излезете на улицата.Но никой няма да знае, че вие ги използвате. 【Дълъг водоустойчив】Силна адхезия може да помогне на вашия макияжу продължи 24 часа, без петна или избледняване от пот или дъжд.Устойчив грим, естествено оцветяване. 【Многофункционален】 Нашия прах за коса може да отговори на различните нужди в цвят на косъма, което прави косата пухкави.Той може не само да попълните линията на растеж на косата, но и да попълните вежди, промяна на контура на лицето, челото и на други страни. 【Използвайте тълпата】е Подходящ за хора с разселените назад на линията на растежа на косата или с истонченными коса, особено за тези, които имат проблеми с висока линия на растеж на косъма.Например, промяна на рога на челото, тънка линия на растеж на косата и т.н. 【Лесна употреба】Лесно се нанася и лесно за използване.малък и лек, лесен за носене, подходящи за дома, пътуване, бизнес пътуване и т.н. Основни характеристики Използвайте тълпата!Той е подходящ за хора, които са на линията на растежа на косата плъзга назад, или които тънка коса.Например, модифицируйте големи рога на челото, тънка линия на растеж на косата, рядката върха на главата и т.н. Многофункционално използване!Той може не само да попълните линията на растеж на косата, но и да попълните вежди, промяна на контура на лицето, челото и на други страни.Спестете време!Промяна на любимата си форма на главата отнема по-малко от минута.Лесен и удобен за переноске, незабавно ще подобри вашия темперамент + ще промени лицето + пополнеет си челото.Дълготраен и водоустойчив ефект!!!Тънка порошкообразная текстура, естествено оцветяване.Силна адхезия може да помогне на вашия макияжу държа 24 часа, не окрашиваясь и не выцветая от пот или дъжд.с помощта на методи, развийте капака и се потапя глава на гъбата в прах линията на растеж на косата, за запълване и промяна на естествена прическа.Технически характеристики на Тегло на изделието : 30 г Приложими хората : всички тонове на кожата Срок на годност : 3 години Цвят : перлено-черно, мока кафяво Размер на опаковката(Д х Ш х В) : 9 × 2 × 2 см / 3,5 × 0,8 × 0,8 инча Осъществяване Съдържание на Естествен нюанс на косата е прах × 1/2.


Спецификация

Те също купуват с този продукт