Бегач на Пътеката за Сватбената Церемония Син Бегач Преминаването на 2FT Широк x15FT Дълъг Velvet Бегач Килим Коридор Сватбен Килим Бегач Преминаването на Сватбен Бегач ?

Бегач на Пътеката за Сватбената Церемония Син Бегач Преминаването на 2FT Широк x15FT Дълъг Velvet Бегач Килим Коридор Сватбен

BGN 23.68

Наличност

Високото качество осигурява дълъг живот на нашите полозьев за пасове и повторна употреба. Професионалист FUHSY е специализирана в продукти продукти домочадца, като покривка, бегач маса, килим сватбени услуги за преминаване, коледна украса поли коледно и така нататък.◆◆◆сватбена бегач преминаване открит◆◆◆.Най-добре е да си мият ръцете. Елегантен дизайн - Новата тенденция за 2021 г.Ние избираме мека бархатную плат от стотици материали. Материал Ние създаваме килим, за да премине от най-високо качество с полиестерна тъкан и кадифе.Без бръчки, миещи, за многократна употреба и анти-избледняване._BOS_【Дизайн на сватбена преминаването Runner】Килим пътека, за да премине със сгънати кант-идеалният избор за сватби и партита.Добавете елегантен, благородна, луксозно и нежно докосване за вашата сватбена церемония.Идеален за сватба, булчински душ церемония Baby shower участие банкет прием рожден ден, абитуриентски пикник градина плаж църква празник на бала и така нататък.Тези сватбени пътеки за коридор могат да помогнат на дейности за създаване на топла и празнична сцена.Ние имаме нашата собствена фабрика и изнасяме по целия свят.Добавете елегантен, благородна, луксозно и нежно докосване за вашата сватбена церемония. за сватби и партита!!Луксозен полиестер подложка за пътеката е изработена от превъзходно майсторство.


Спецификация

Те също купуват с този продукт