Cabilock Кошница За дрехи, Чанта За Тоалетни Принадлежности, Кошница За Дрехи Косметичка Организатор кошница Кошница За Дрехи Кошница За Съхранение на Играчки, Кошниц?

Cabilock Кошница За дрехи, Чанта За Тоалетни Принадлежности, Кошница За Дрехи Косметичка Организатор кошница Кошница За Дрехи

BGN 23.19

Наличност

Тази количка може да се сгъва и да се мотае на ноктите или куки.С помощта на тази кошница лесно ще намерите всички бански принадлежности.Оборудван с две преносими дръжки за удобно пренасяне.Може да се използва за душ чанти на гвоздях или куки.Тази чанта за носене може да се сгъва за съхранение, когато не се използва.Описание искате ли да се почисти спалнята си и да запази някои предмети, от които се нуждаете в ред?Тази чанта за съхранение на дрехи-най-добрият избор.Дълго носене и удобен за докосване, той може да се съхраняват дрехи и съдържа спалнята си в чистота.Ела и вземи го у дома!Характеристики Материал : Гума платно.- Размер : около 26. 00 X21. 00 X17. 00cm/ 10. 22 X8. 25 X6. 68inch.- Оборудван с две преносими дръжки за удобно пренасяне.- Тази количка може да се сгъва и да се мотае на ноктите или куки.- Може да се използва за душ чанти на гвоздях или куки.Пакетът включва 1 x кошница за съхранение.


Спецификация

Те също купуват с този продукт