Подводна Риболовна Помещение, Anysun Ice Fishing Camera Преносими Видеокамери Fish Finder с 7 HD дисплей и са водоустойчиви 12 Светлините на Рибарската Камера за Лодки Каяк на Езерот?

Подводна Риболовна Помещение, Anysun Ice Fishing Camera Преносими Видеокамери Fish Finder с 7 HD дисплей и са водоустойчиви 12

BGN 127.99

Наличност

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна карта карта за покупки покрит с вашия продукт или да го замени.,, 【7" подвижни монитор с сенника】Подводна камера за лед риболов има 7-инчов цветен TFT-монитор, снабден с подвижни сенника, можете да наблюдавате подводната геодезия ясно се вижда дори и под пряка слънчева светлина с помощта на вашия риболовен сирена. 【Fish Finder със запис на DVR】Подводна риболовна камера в комплект 8 GB SD карта, има възможност да записва, да правите снимки и съхраняване на файлове.Лесно прехвърляте файлове на компютъра, и ги качете на своята социална платформа, да споделят щастието си с вашите близки и приятели. 【1000 ТВЛ IP68 водоустойчив рибно помещение】Преносим водоустойчив риболовна камера с 12 бели led крушки дава възможност да се види в тъмна среда, с уникален дизайн на камерата не се притеснява риба.Обектива е с широк ъгъл на видимост от 120 градуса, за да може да видите повече. 【4500mah живот на Акумулаторна батерия】Подводна риболовна камера hd, има акумулаторна батерия, която може да се използва до 8 часа с едно зареждане.Зареждане на устройството през нощта и прекарайте цял ден на използване, без да се притеснявате за това, че тя е изтощена, по време на риболов. 【Преносима и широко използвана риболовна помещение】Подводна риболовна dvr камера се предлага с калъф за носене, лесно прехвърля автомобил на място за риболов.Камера здрава идеален за лед море, езеро лодочной риболов и други подводни приключения. 1x 7" инчов цветен TFT LCD монитор. 1x Подводна риболовна камера с 30-метров кабел. 1x литиево-йонна батерия. 1x зарядно устройство. 1x Набор от метални скоби. 1x Алуминиева кутия. 1x Ръководство за потребителя. 1x Гаф. 1x козирка. 1x 8 GB SD карта. 1.Моля, свържете всички кабели, когато отворите екрана.В противен случай на екрана няма да се появи. 2.Моля, съхранявайте фотоапарата на сухо след употреба.


Спецификация

Те също купуват с този продукт