CHNOOI Тоалетна Горещ Монтиране на стойка Баня Стенни рафтове Домакински Перфоратор Титуляр За Съхранение на Косата Коса е Къдрава Багажник Нож Сушилня (Цвят : бял)

CHNOOI Тоалетна Горещ Монтиране на стойка Баня Стенни рафтове Домакински Перфоратор Титуляр За Съхранение на Косата Коса е Къдрава

BGN 94.95

Наличност

1. Сложи аксесоари на рафта за душ и все още запазете спокойствие, без навеждане.Не се тревожи за падането на тежки предмети. 2. Конструкцията на скобата на пресата дава възможност да го използвате в продължение на дълго време.Качествени материали-това е добре.Това увеличава дълголетието. 3. Лесен за инсталиране, може да се използва за кухненски стени, стени бани, тоалетни, фризьорски салони и т.н. 4. Използвайте висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни. 5. Ще ви помогне по-добре да организира бъркотия в дома си. 1. Сложи аксесоари на рафта за душ и все още запазете спокойствие, без навеждане.Не се тревожи за падането на тежки предмети.2. Конструкцията на скобата на пресата дава възможност да го използвате в продължение на дълго време.Качествени материали-това е добре.Това увеличава дълголетието.3. Лесен за инсталиране, може да се използва за кухненски стени, стени бани, тоалетни, фризьорски салони и т.н. 4.Използвайте висококачествени материали, издръжливи и долговечные5. Ще ви помогне по-добре да организира бъркотия в дома си материал : метал Цвят : както е показано Размер : както е показано Вид режим : твърдо Съдържание на опаковката : 1x полк за баня, Ако не сте доволни от този продукт, можете да отидете в магазина, за да провери други подобни продукти; ако имате някакви въпроси за този продукт, можете да изпратите електронно писмо до нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря!Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.


Спецификация

Те също купуват с този продукт