Електрически скутер Гуми 10 инча Предни скутер гуми на Колело Смяна гума на Гума и алуминий AlloyTyre Електрически скутер Скейтборд - Скутер Смяна на колело Електрическ?

Електрически скутер Гуми 10 инча Предни скутер гуми на Колело Смяна гума на Гума и алуминий AlloyTyre Електрически скутер Скейтборд

BGN 77.86

Наличност

Това също може да направи гумата по-равномерно се почиства и абсорбира удар, който може да даде най-подплънки за вас. 【Отлична производителност】Приема симетрична форма, външен блок фигура, очевидно е, повече, отколкото от вътрешната страна, подобрява сцеплението на гумите на криви ъгли.Но ако на върха прониква в гума, вътрешна гума може да бъде проколота. 【МАКСИМУМ КОМФОРТ на ВОЗЕНЕ】от Вътрешната страна на относително голям положение, в което гумата се среща със земята е по-силно, за сметка на намаляване на скованост блок на фигурата, като ефективно се намалява силата на удара, когато блок за рисуване и пътното покритие се допират, намаляване на шума от гумите. 【Лесна инсталация】Комбинация от напречни и надлъжни канали може да намали водна обвивка на мокра пътна настилка и подобряват сцеплението на гумите.Замяна вътрешна гума е изключително удобен и лесен за инсталиране и го изключвате. 【По-добро сцепление】по-добро сцепление, благодарение на по-голямата контактна повърхност на гумата, добър комфорт, най-добрият избор, когато на пътя сняг или дъжд.


Спецификация

Те също купуват с този продукт