4 опаковане. Луксозна Шапка за Душ за Жени С Дълги Коси за Многократна употреба, Водоустойчив Големи Шапки за Душ Регулируеми, Миещи, Дишащи (опаковане. от 4)

4 опаковане. Луксозна Шапка за Душ за Жени С Дълги Коси за Многократна употреба, Водоустойчив Големи Шапки за Душ Регулируеми,

BGN 13.58

Наличност

【Моля, обърнете внимание】Нашите шапки за душ подходящ за повечето размери на главата си, ако носите с плитки, моля, уверете се, че размерът е подходящ за вас, преди да купите. 【Дръжте косата суха】Тези шапки за душ, изработени от висококачествени водонепропускливи материали, ефективно предпазват косата от вода или влага и не е нужно да миете косата си всеки ден, за здравето на косата. 【Удобни и многократна употреба】Нашите шапки за душ за жени са голяма дизайн, удобни в чорап и са подходящи за всяка дължина на косата.За разлика от тези за еднократна употреба шапки за еднократна употреба, за коса, нашите може да се използва в продължение на дълго време. 【Уникален дизайн за регулиране на】Край на нашите шапки за еднократна употреба за душата покрити с гумена лента, а вие също можете да се засилят, шапка за душ, връзване лък.Симпатичен модел и сладък лък правят си шапка-красива и специална.Подходящ за повечето размери на главата. 【Многофункционален и преносим】Не само за душата, нашите шапки и за къпане, грим, почистване на лицето и така нататък.Много лек удобен за пренасяне.


Спецификация

Те също купуват с този продукт