Притежателят на метли и Парцали, с монтиран на стената, Тежкотоварни 2 Слота 3 на Куката може да побере До 10 Инструменти, се Съхраняват Почистващи и Градински Инстру?

Притежателят на метли и Парцали, с монтиран на стената, Тежкотоварни 2 Слота 3 на Куката може да побере До 10 Инструменти, се

BGN 17.59

Наличност

[Силен и здрав] Монтиране на стена на притежателя на метла, изработено от неръждаема стомана премиум-клас 304.Висококачествена матирана неръждаема стомана, устойчиви на ежедневно надраскване, корозия и потъмняване на стенописите. [Дизайн]Скоби може да се регулира автоматично, заедно с различна дебелина на дръжки, отговарят на всички предмети, които искате да се мотае. [За предотвратяване на приплъзване] Закачалка търговски клас, с капацитет 30 килограма!Благодарение на подпружиненным прорезям с двойно гумено изземване, независимо дали са мокри парцали, замърсени гребла или бейзболни бухалки, ние сме сигурни, че нищо не се плъзга. [Широко използван]почистете своята метла, швабру, гребла, инструменти и много други!Идеален за кухня, кабинет, гараж, офис, отличен, подходящ и за търговска употреба, а благодарение на атмосферостойкому дизайн на този притежателя работи дори и на открито или в бараката за вашите градински инструменти!. [Гаранция] 90days money back, 3years warranty for any product defect (for hardware screw assembly only).


Спецификация

Те също купуват с този продукт