SHXJHXC Self-Starting Wrist Gyro Топка, Устройство за укрепване на Китката, Сервоусилвател на ръце, Треньор на предмишницата, Използван за укрепване на ръце, Пръсти, костите на ки?

SHXJHXC Self-Starting Wrist Gyro Топка, Устройство за укрепване на Китката, Сервоусилвател на ръце, Треньор на предмишницата,

BGN 11.92

Наличност

♥ Тренирайте китките и ръцете.Топка за повишаване на ръце центробежная сила произведени от взаимодействието между въртенето на китката и вътрешно завъртане на ядрото, която може да поддържа висока скорост на въртене на ядрото, за подобряване на циркулацията на кръвта и за увеличаване на пръстите, китката, ръката, предмишница, бицепс, трицепс и сухожилията и силата на раменете, възстановяване на мускулната сила. ♥ Автоматично стартиране дизайн.Операцията е проста, е достатъчно да кликнете върху жило в посоката на стрелката, която се задвижва от вътрешната пружина.Моля, носете специална гривна по време на тренировка, за да сте сигурни, че не губят му се дължи на прекомерна сила. ♥ Здрав и издръжлив.Жило топчета е изработен от материал, сплав на цинк, без някой странни вибрации. ♥ Лекота на използване.Механичен дизайн, източник на захранване не е необходимо.Компактна конструкция могат да се носят със себе си навсякъде, независимо дали в офиса, фитнес зала или у дома, може да се използва като играчка за извличане по всяко време, а също и за тренировка на мускулите на ръцете. ♥ Интимни подаръци.Стилен външен вид и тих звук, подходящи за всички, това е чудесен и любов подарък.


Спецификация

Те също купуват с този продукт