Лекстон Нова Красота. Цветни мигли, мигли омбре. Красиви Естествени Фалшиви Мигли, Ръчно изработени Черни Мигли Без Жестокост и Многократна употреба на Двойката. Ц?

Лекстон Нова Красота. Цветни мигли, мигли омбре. Красиви Естествени Фалшиви Мигли, Ръчно изработени Черни Мигли Без Жестокост

BGN 12.00

Наличност

♡Нова..Добавете скок цвят на очите си с помощта на тези красиви мигли Омбре..Красиви цветове на върховете на миглите и постепенно преминават в черен цвят, в основата, за да лесно да се побере във вашата естествената линия на миглите. ♡Цвят наистина се появява в слънчеви събития. ♡Тези мигли леки, имат по-гъвкава черна лента, което позволява лесно да се прилага тях.Се чувства естествено, невесомо и комфортно на очите.Хипоалергичен и жесток. ♡ЛЕСНО се нанася.Многократна употреба при подходящи грижи.Тенията миглите плътен черен цвят и не се чувства твърда или бодлива. Фалшиви мигли Lexton Beauty са ръчно изработени от най-меки и фини естествени корейски влакна в комбинация с техните естествени красиви swirls, създадени чрез комбинация на миглите средата и пълен плътност, оформени с различна дължина и пластове за създаване на съраунд, пълен и драматичен ефект, придающий на вашите очи естествен лифтинг.o Ombre миглите са с фина градация на цветовете, която започва с черно в основата на миглите и постепенно изчезва в поп-цвят на една ръка.o Идеалният начин да добавите ярък цвят на вашите очи, не с помощта на молив за очи или сенки за очи, - това е над миглите Ombré.o Омбре миглите са изработени от коприна влакна с цветни върховете, които са предварително боядисани в краищата.Характеристики : Пакетът включва : Красива компактен калъф с огледало 1 Двойка от премиум копринени фалшиви мигли без лепило за миглите Съвети за използване : 1. Внимателно извадете мигли от своята практика пинсети. 2. Сравнете фалшиви мигли с дължини на линията на очите, при нужда нарежете ги до подходяща дължина и ширина. 3. Добавете лепило по протежение на корена на фалшиви мигли с помощта на памучен тампон. 4. Дръжте ресницу върху основата на вашите естествени мигли с продажбите. 5. Ако е необходимо нанесете сенки за очи или молив, линия на очите изглежда по-естествено.Детайли на продукта Тегло на продукта : 0.64 ounces Hey Lexton Beauties!, Изберете нас в Instagram своите виждания Lexton Beauty!?.


Спецификация

Те също купуват с този продукт