YIBANG-DZSW Ножица За Подстригване на Коса 10 бр. Комплект Черно 6 Ножици За Коса с Чанта Гребен Клип Четка Амбалажна Хартия Прическа Изтъняване на Фризьорски Ножици Фриз?

YIBANG-DZSW Ножица За Подстригване на Коса 10 бр. Комплект Черно 6 Ножици За Коса с Чанта Гребен Клип Четка Амбалажна Хартия Прическа

BGN 31.12

Наличност

★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност. ★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете. ★【Ергономия】Нашите ножици за грижите са много подходящи за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор.Комплектът включва : 1 * ножици за рязане 1 * изтъняване на scissor1* bag2* comb1* clean cloth2* clip1* brush1* wrap✄Забележка : Много остри ножици!Стойте далеч от деца.✄Инструкции за поддръжка ножниц1. Не прекъсвайте въздух.2. Стомана, с висока рязкост, трябва да се обърне внимание на безопасността при използване на ножица.3. Моля, пазете я чиста след употреба и ако е необходимо смазване.4. Моля, използвайте ножици внимателно, не падайте от високо място, иначе адаптивност на ръба на ножица ще бъде повредена.5. Не ги използвайте за рязане на метални предмети.Ножиците могат да се използват само за стригане, в противен случай това ще скъси живота на.


Спецификация

Те също купуват с този продукт