VIPMOTOZ Хромиран Корпус OE-Стил на Предната Противотуманная Фаровете Светлината В Събирането За 2010- Cadillac SRX - Рамка и Универсална Инсталация на пакет за Водача и Пътниц?

VIPMOTOZ Хромиран Корпус OE-Стил на Предната Противотуманная Фаровете Светлината В Събирането За 2010- Cadillac SRX - Рамка

BGN 42.73

Наличност

[Съдържание на пакета] - Включва пълен комплект за водача и пътника (2 броя) Двойка в кутия; трябва само Да добавите 1 брой в количката. [Болт на фитинге] - Директен заместител на фабрично стил. [Което е включено в комплекта] Теглене на кабели и ключове са включени. [Одобрено SAE & DOT] - 100% Градинска легальность.Спазвайте всички правила в САЩ и Канада. [30 дни го Обичаш или върни] - Ние искаме да сте доволни на 100% .Гаранция за връщане на парите.Предназначен за Fit2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 Cadillac SRXBase Luxury Performance Premium Product Feature Sterling Chrome Edition Crystal Clear Lens В комбинация с метално хромирано корпус.Фарове за мъгла събере в кутия от страна на водача и пътника са включени в комплекта.Crystal Clear Projectors A Machine Cut обектива на проектора,осигуряващ ярко осветление с остър линия на рязане.Захранване с подсветка Уверете се, че вашите фарове за мъгла са включени с помощта на светлинния индикатор на приложената ключа за захранване.Всички аксесоари включват пълен комплект колани кабели, колани ключове, релета и аксесоари, необходими за инсталиране.Трехслойная защита на Трислойно покритие, което се бори с боклуци и метеорологични условия, с които колата се сблъскват всеки ден.


Спецификация

Те също купуват с този продукт