KING HORSE Полуфинал Cured Gel Nail Strip/24 Stickers Nail Gel Polish Stripes/Waterproof Нокти Stripes/Long Lasting за Нокти Wraps for Women(/UV/LED е Необходимо)

KING HORSE Полуфинал Cured Gel Nail Strip/24 Stickers Nail Gel Polish Stripes/Waterproof Нокти Stripes/Long Lasting за Нокти Wraps

BGN 9.59

Наличност

Без увреждане на ноктите си-най-новите ни полутвърд гел ленти за нокти са изработени от истински гелевых течности.Екологични и нетоксични материали, без които нанасят щети на ноктите си,могат напълно да съответстват на всяка форма на нокътя.По-ярка, по-стабилна и издръжливи в сравнение с-трае до 9-12 дни точно като салонные ноктите.Носете ви трайна красота и увереност в себе си.Нека да започнем да записвате на вашия прекрасен момент и да започнем вашата красива и прекрасен живот.Спестете си време-просто направете 3 стъпки, за да лесно да се завърши нов стил на лака за нокти, наклеивание, опиливание и светоотверждение.15 минути са достатъчни, за да завършите нов, красив гелевый нокти.Лесно се поставя-гел ленти за нокти не са пластмасови с върховете на ноктите.Те се поставят в черен пакет, така че те да останат меки и влажни, когато ги получите.След като стикери за нокти ще бъдат приложени към ноктите, след 60 секунди светоотверждения те ще стават по-издръжливи, по-ярки и подут.Какво се получава?-Донесе на модни продукти за нокти на всички клиенти-това е нашата отговорност.Комплекта включва : 1×24 полугелевые стикери за нокти 1 x пила за нокти,1 ×почистване на памучни дискове.Направи тази голяма стойност или голям подарък.Нашата мисия-ние се надяваме, че ще можем да ви донесе красота, увереност и модата, да поддържа вашето пътуване по ноктите.Ето защо ние предлагаме гаранция от 1 година.Ако решите, че не са доволни от покупката си, моля, съобщете ни за това.Моля, не : . 1.Използвайте веднага след отваряне. 2.Не е предназначен за използване от деца. 3.Не използвайте, ако кожата ви е раздражена или повреден. 4.Преди употреба да не се излага на изрязване слънчева светлина или светлина.КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ? 1.Гладките нокти пила за нокти и чисти нокти . 2.Изберете правилния размер, махнете защитното фолио. 3.Внимателно залепете на пръста си нокти. 4.Отстранете излишния пила за нокти, за нокти. 5.Втвърдяване в рамките на 60 секунди, UV-лампа за нокти.Съдържание на пакета : . 1×24 Semi-гел лепенки за нокти. 1× пила за нокти. 1 ×почистване на памучни дискове.


Спецификация

Те също купуват с този продукт