CACOOP 20V MAX 6 Безжична циркуляр с батерия 4.0 Ah и бързо зарядно устройство,включва в себе си Два 6 Острието,Акумулаторен циркуляр с Лазер за Дървообработващи Битови прое?

CACOOP 20V MAX 6 Безжична циркуляр с батерия 4.0 Ah и бързо зарядно устройство,включва в себе си Два 6 Острието,Акумулаторен циркуляр

BGN 74.32

Наличност

【Лесно рязане】Благодарение на електроенергийната система CACOOP 20 V тази безжична циркуляр може да достигне максимална скорост от 4000 об / мин , която може лесно да отрежеш дърво или пластмаса, идеален за домашно проекта. Батерия 4.0 Ah и одночасовое бързо зарядно устройство могат да отговарят на вашите дълги работни часове. 【Точно рязане】Този циркуляр, захранван с батерии с линеарно лазер, който ще ви помогне да нарежете по-точно и по точно по време на работа.С прилагаемыми успоредни апаратчета всеки сантиметър е в рамките на обхвата си!. 【Наклонена рязане】лесно Можете да регулирате ъгъла и дълбочината на рязане чрез разхлабване на дръжката на корпуса.Максимален наклон 45 градуса и вертикална 48 градуса. 【Безопасно рязане】Безжични инструменти CACOOP винаги се разработват с оглед на сигурността.Този циркуляр е с твърда прозрачна защита за предотвратяване на случайни драскотини нож и предпазител за предотвратяване на случайно включване.Нашата батерия е интелигентна система за защита от прегряване и презареждането, така че можете да го използвате със сигурността!. 【2 години гаранция и СИСТЕМА 20 V】Като безжична система инструмент CACOOP 20 V, всеки инструмент има 2 години гаранция и батерията е универсална.Можете да закупите допълнителни батерии и да ги използват за всички инструменти CACOOP 20 V : спрей боя,безжична перфораторная бормашина,ъглошлайф машина,машинка за подстригване, за жив плет,вентилатор. ●Мощен двигател осигурява оптимална производителност на рязане на дървен материал. ●Компактна конструкция прави машината лесна и преносими за употреба на открито. ●Регулиране на вдаването 0-45 градуса и липсата на необходимите средства. ●Вграден стропильный кука за удобно съхранение на работното място. ●Вграден лазерен лъч подобрява точността на рязане. ●батерия 4.0 Ah и може да се използва с други инструменти CACOOP 20 V MAX. ●Висока степен на сигурност.За стартиране на машината се задейства трябва да се комбинира с предохранительной бутон.Електрическа спирачка на бързо спира нож при отпуснете клавиша спусъка куката.


Спецификация

Те също купуват с този продукт