STC-3028 Контрол на температурата Prcatical Цифров Дисплей на Температурата и Влажността Контролер Метър с вграден сензор(110~240VAC)

STC-3028 Контрол на температурата Prcatical Цифров Дисплей на Температурата и Влажността Контролер Метър с вграден сензор(110~240VAC)

BGN 17.27

Наличност

✔Широк спектър от приложения : нашият регулатор на температурата има широка гама от приложения и подходящи за автоматично превключване на хладилни и отоплителни съоръжения като машина за морски дарове и машина за охлаждане на вода. ✔Двоен екран Dual дисплей : Нашият регулатор на температурата е вграден сензор, а экранный дисплеят е направен под формата на двухэкранного двухэкранного дисплей с широк диапазон на измерване на температура и обхват на управление. ✔Премиум материали : Нашия контрол на температурата е изработен от висококачествена abs огнезащитни пластмасов корпус, който по-безопасни за използване, силен и издръжлив, и има дълъг срок на служба.Луксозно изработка и изискана работа са си сверхпрочность. ✔Висока точност : нашият микрокомпьютерный контрол на температурата е голям и ясен дигитален дисплей за показване измерена температура с висока точност на измерване на температурата и контрол.Точността на измерване на температурата-1°C, относителна влажност на въздуха-0,1%, резолюция-0,1°C. ✔Широк диапазон на измерване : нашият регулатор на температурата-това е микрокомпьютерный интелигентен дигитален термостат с двоен дисплей и двойна температура.Диапазон на регулиране на температурата е -20°C~80°C, околна температура-0~60°C и относителна влажност-0%~100% (без кондензация).Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Регулатор на температурата Модел на продукта : STC-3028 Допълнително напрежение : 12/24/110 - 220 v Диапазон на регулиране на температура : -20 ° C ~ 80 ° C Экранный дисплей : сдвоен екран за Двоен дисплей Консумирана мощност на машината : по-малко от 3 W Точността на измерване на температура : 1° C, 0,1%RH Резолюция : 0,1 ° C Сензор : вграден сензор за Температура на околната среда : 0~60°C Относителна влажност : 0%~100% (без кондензация) Размер на машината : прибл. 75x34, 5x85 мм / 3x1, 4x3, 3 инча Инсталация дупка : Approx. 71x29 мм / 2, 8x1, 1 инча Материал на корпуса : ABS пожароустойчива пластмасова обвивка Осъществяване списък : 1 х регулатор на температурата Забележка : Възможни са незначителни грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.


Спецификация

Те също купуват с този продукт