Ножица за подстригване на коса 5.5 Цветни Фризьорски Ножици за Подстригване Изтъняване на Фризьорски Ножици Фризьорски ножици, Домашни Ножици (цвят : жълт)

Ножица за подстригване на коса 5.5 Цветни Фризьорски Ножици за Подстригване Изтъняване на Фризьорски Ножици Фризьорски ножици,

BGN 33.07

Наличност

★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност. ★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете. ★【Ергономия】Нашите ножици за грижите са много подходящи за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор. ✄Забележка : Много остри ножици!Стойте далеч от деца.✄Инструкции за поддръжка ножниц1. Не прекъсвайте въздух.2. Стомана, с висока рязкост, трябва да се обърне внимание на безопасността при използване на ножица.3. Моля, пазете я чиста след употреба и ако е необходимо смазване.4. Моля, използвайте ножици внимателно, не падайте от високо място, иначе адаптивност на ръба на ножица ще бъде повредена.5. Не ги използвайте за рязане на метални предмети.Ножиците могат да се използват само за стригане, в противен случай това ще скъси живота на.


Спецификация

Те също купуват с този продукт