EGDSVD Кухненски Ножици, Домакински Мощни Промишлени Ножици Многофункционална Кухня Силно Убива Риба и пилешки кости Ножици от Неръждаема стомана (цвят : зелен)

EGDSVD Кухненски Ножици, Домакински Мощни Промишлени Ножици Многофункционална Кухня Силно Убива Риба и пилешки кости Ножици от

BGN 23.17

Наличност

◆Тези кухненски ножици изработени от тежка рамка от неръждаема стомана и са най-издръжливи инструменти в кухнята!Можете да ги използвате, за да зарязвам всичко, което искате, и всичко, което ви трябва. ■Дръжката е изработена от алуминиева сплав, който е силен и издръжлив, има характеристиките на антиржавейности, износоустойчивостта и така нататък.Всеки трябва да бъде такъв в кухнята. ■Можете да ги използвате, за да посегнат на всичко, което искате-пиле, пуйка, домашни птици, риба, варено и сурово месо, зеленчуци, билки и всичко, което ви трябва, а не само храна. ■Красив и хубав, евтин и практичен. ■Ергономични дръжки ножица за птици и морски дарове, както за лява, така и за дясната ръка, ще ви осигурят нежна и по-безопасни за улавяне при използване на мултифункционални режещи инструменти.


Спецификация

Те също купуват с този продукт