Samzary 2 бр. Холщовая Чанта От съвсем малък Пылезащитная Чанта От съвсем малък Сгъваеми Чанти За Съхранение на съвсем малък Здрава Чанта Мини Холщовая Дишаща Чанта Уд?

Samzary 2 бр. Холщовая Чанта От съвсем малък Пылезащитная Чанта От съвсем малък Сгъваеми Чанти За Съхранение на съвсем малък Здрава

BGN 15.70

Наличност

❤ Размер муслиновой чанти Drawstring : 75*120 cm, всички наши чанти drawstring равномерно изрязани и зашити. ❤Висококачествени материали : Тези чанти са направени от платно, меки, издръжливи, качество на изработката, миещи и могат да бъдат използвани по няколко пъти, така че те да могат да бъдат използвани в продължение на дълго време. ❤Лесно печат : Тези торби от зебло имат дантела и лесно запечатываются.Те са идеални за супи, чай, филтрирано кафе и т.н., И са много полезни в ежедневния живот. ❤ Безопасен и нетоксичен : Нашите муслиновые джобове за колан, изработени от естествен платно и никога не са били изложени на химическа обработка. ❤ Широк диапазон на използване : Този комплект е чул подходящ за опаковане на занаятите, сапуни, свещи, сватбени аксесоари, подаръци за Деня на благодарността и да рисува мотиви, за да направите свои собствени специални чанти.Колекция стилни, хубави, здрави, удобни и интегрирани чанти дантела прозорци, които изглеждат добре и на разположение!Функция : Чанта за съвсем малък-удобен избор за ежедневното съхранение на вашите вещи.Този набор от чанти на съвсем малък подходящ за опаковане на занаятите, сапуни, свещи, сватбени аксесоари, подаръци за деня на благодарността, а също и да рисува мотиви, за да направите свои собствени специални чанти.Спецификация : Материал : здрав материалДизайн : Лесно дръпна въжето Забележка : Резултатите от измерванията могат да имат неправилно грешка 1-3 см (0,39-1,18 инча).Възможни са незначителни отклонения цвят се дължи на различия в дисплея.Пакетът включва : 1 * муслиновая чанта от съвсем малък.


Спецификация

Те също купуват с този продукт