25 опаковане. - 16 мл за Еднократна употреба партийна чаша Е идеална за готвене на рождения си ден-16 унции 25 броя. (НЕОНОВА СИНЯ)

25 опаковане. - 16 мл за Еднократна употреба партийна чаша Е идеална за готвене на рождения си ден-16 унции 25 броя. (НЕОНОВА

BGN 6.39

Наличност

Разнообразие от цветове, пластмасови чаши ONN + - това е идеална еднократна употреба на съдове за декорация и поддържането на стил на вашите партита и събирания.Тези универсални чаши, 16-унция ще съживят всяко събрание и опрости почистването.Те са предназначени за създаване на елегантност и дълготрайност на вашите партита, рождени дни, срещи или събития.Универсалните цветове и подходящите за вашата перфектна повод - Вечерни чаши в различни цветове, изработени от най-добрите материали за създаване на трайна и удобно за задържане на стъклото. - Неонови, чаши, които са блестящи флуоресцентными лампи с много добро качество и елегантно се допълват всяка напитка. - Разнообразие от цветове : идеален за споделяне на плажове, езера, пикник и други фантастични места, където те ще добавят този магически цвят към този специален обмен.Нека да защитим нашата планета, моля, да се разпорежда с цел правилно след употреба.Пластмасови вечерни очила ONN + направят празника по-лесно и по-практично, като ви предоставя качествен продукт, което можете да споделите с вашите близки и другар, и в края на вашето събитие, парти или среща, създава лекота на почистване.Пластмасови чаши разнообразни цветове и устойчиви, в отлично цветово тон, без BPA, направени в САЩ.Предлага се в над 10 цвята и в днешния и практичном изпълнение от 25 парчета.


Спецификация

Те също купуват с този продукт