Изход Power Strip 5 с индивидуалните ключове, защита от пренапрежение 300 Джоулей, Сплетен кабел за удължаване 14AWG 6 фута, Метален корпус от алуминиева сплав, 15A/1875W/125V/60HZ, По?

Изход Power Strip 5 с индивидуалните ключове, защита от пренапрежение 300 Джоулей, Сплетен кабел за удължаване 14AWG 6 фута, Метален

BGN 17.59

Наличност

【Свойства на продукта 】15 A супер ток,удължител 6 фута 14 AWG power strip, предотвратява заплитане.Изход захранване : 1875 W/125 В/60 Hz. 【Защита метална обвивка】Защита от пренапрежение метална обвивка, уникална метална обвивка от алуминиева сплав, притежава характеристиките на пожароустойчивост, с висока устойчивост на топлина, ударопрочности и така нататък.От гледна точка на сигурността, това е много по-добър други пластмасови опаковки и може безопасно и ефективно да защитят личната и имуществената сигурност. 【Independent environmenta】 защита и енергоспестяващ превключвател] Пет контакти хранене, всеки жак е снабден с независим ключа, може да се използва независимо, като в същото време има главен прекъсвач за управление на удар, не използван джак може да контролира преминаването на независим прекъсване на тока, да играят роля за опазване на околната среда и спестяване на енергия. 【Широкоъгълен крик]】Разстоянието между всеки жак е такова, че широко разстояние между гнезда позволява да се избегне затыкания между фоно свещи, подходящ за използване в домакинство, офис, хотел, работилница и други случаи. 【Гаранция за качество, без да се тревожи】 Изход е сертифицирана за качество на SGS и отговаря на стандарта UL 1363.В същото време, ние също така предоставя 12 месеца високо качество, гаранция и дружелюбно следпродажбено обслужване, заслуживающего доверие, гарантиран от употреба.


Спецификация

Те също купуват с този продукт