Изработена по Поръчка Спортна Бутилка за Вода с името на Персонални Изолирано Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана със Сламен Риба Везни Русалка Литровата Колба ?

Изработена по Поръчка Спортна Бутилка за Вода с името на Персонални Изолирано Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана със Сламен

BGN 33.52

Наличност

8 инча (27,5*7,2 см), качени на не повече от 600 мл вода.Топлоизолационна слой върху външна стена и вътрешна стена на вакуум температура затварящо слой правят работата на бутилки за вода-добре, отколкото повечето от водещите марки!Той може да напитки студени в рамките на 24 часа и горещо в продължение на 8 часа. ❤ Удобен за потребителя дизайн : Тази случайна бутилка нова слама на кутията с широката въртяща се дръжка. При почистване, моля, използвайте неутрален препарат и топла вода за почистване не използвайте алкални белина, за да се избегне корозия чаша. Висококачествени хранителни материали от неръждаема стомана, дръжте чаша вода пази от ръжда и метални миризми.За постигане на най-добрия ефект за запазване на топлината и студа в чаша се препоръчва добавяне на гореща вода или ледено студена вода, предварително отопление или охлаждане. ❤ Голям капацитет : Размер на бутилки с вода 10,8*2. Капак пластмасова бутилка без BPA има вградено изпускателния клапан, който може да се предотврати пръскане на газ или течност при отваряне на капачката на бутилката, за да се гарантира сигурността.Осп е снабден с пластмасова соломинкой, който е безопасен и безвреден, устойчиви на висока температура и не се деформират, което я прави по-удобна за пиене на вода. ❤ Вакуумна изолация : Нашата случайна бутилка с двойни стени вакуумна изолация. ❤ Идеален подарък : Лека и здрава спортна бутилка за вода, можете да го носите със себе си навсякъде, много подходящ за ежедневна употреба.Ако имате някакви въпроси за качеството на продукта, моля, свържете се директно с нас, и ние ще ви служи от сърце.❤ Премия от неръждаема стомана : Тази случайна бутилка е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана, разглобяема и моющаяся, без BPA, безопасни и безвредни.Висококачествени материали 1.Гаранция за качество Нашият екип се ангажира да предоставя на клиентите си продукти с най-високо качество и най-задоволително за обслужване на клиенти.Размер на спорта бутилки с вода : 10,8*2.8 инча (27,5*7,2 см) , по-голям капацитет може да се зарежда не повече от 600 мл вода.Това ви позволява да се насладите на една пълна бутилка с вода, без да се налага често да изпълва я, като същевременно осигуряват необходимата влага по време на тренировка. Добавяне вряща вода в чаша, не използвайте сламки с пиенето, за да се предпазите от изгаряне.Капачката на бутилката е с удължена дръжка и може лесно да бъде завишен с два пръста. Двуслойни хранително-вкусовата клапа от неръждаема стомана, студени напитки остават ледяными, а топли напитки остане горещо. За да се предотврати изтичане на информация, моля, затегнете капака по посока на часовниковата стрелка, когато корпус чаша наклонен.


Спецификация

Те също купуват с този продукт