За многократна употреба самозалепващи мигли Сдвоени мигли Не се изисква лепило Не се изисква течна очна линия Лесно се нанася Мека и удобна, без дразнене (CP-504 Mermaid)

За многократна употреба самозалепващи мигли Сдвоени мигли Не се изисква лепило Не се изисква течна очна линия Лесно се нанася

BGN 5.59

Наличност

Просто залепете самозалепващи мигли на очите и сложете ги след няколко секунди. Моля, почистване на очи, преди да използвате.ХАРАКТЕРИСТИКИ на Самоклеящийся Лепило не се изисква Течна очна линия Не дразни и не предизвиква алергия се Прилага в продължение на 3 секунди Като използвате : 1.Супер лесно да се носи : самозалепващи мигли лепкава между миглите и кожата, благодарение на телесната температура.Моля, използвайте сешоар за нагряване на лепило ивици, за да се гарантира тяхната адхезия. Внимателно извадете мигли от кутията с помощта на инструмент crescent карта. Студеното време ще се отрази върху устойчивостта на лента.Залепете горната част на истинските мигли първо към средата, а след това и към двете страни.Трябва само да добавите молив за очи в края на очите си.Лепило не е необходимо, така че няма никаква стимулация и няма объркване. Преди да носят фалшиви мигли, почистване на мазнини на ресницах и ти век с помощта на средства за отстраняване на грим. Използвайте картата crescent card, внимателно да се заключва в корените на миглите по протежение на притежателя на миглите.Съвети : 1. След употреба на миглите, моля, поставете ги обратно в кутията. Мигли не се нуждаят от клею.Детайли опаковка : 1 чифт изящни мигли, 1 инструмент за полумесец (на гърба), 2 двойки от самозалепващи ленти, една от които е залепен до ресницам.Мигли Нова технология : Нова технология, бесклеевая ерата на фалшиви мигли.Можете да го носите без лепило и да изгради свой собствен ефект на очна линия. Самозалепващи мигли трябва да се носи САМО ПРЕДИ прилагането на грижа за кожата и грим.Миглите се фиксират на самозалепваща се лента.Махнете отметката на миглите с помощта на инструмент crescent карта и ги носят в продължение на 3 секунди, което значително опростява време грим.Това е незаменим избор за чувствителните хора. След отстраняване на миглите поставете ги на притежателя на миглите и застегните прахоустойчив капачка.Удобен и лесен : пет отличителни двойки миглите са избрани и са изработени от висококачествени синтетични влакна.Разбира се, можете също така да сложиш няколко мигли на самоклеющуюся лента.Избягвайте контакт с лепило за мигли с прах и нейното замърсяване. Миглите трябва да се сравняват по дължината на молив за очи. Подцепите единия край на гумени ленти серповидной карта и премахнете отметката за мигли.Умения за използване на инструмента Crescent Карта : 1.лесно управление и висока практичност.


Спецификация

Те също купуват с този продукт