Ретрактор бузите, Зубоврачебный Проверка степенна автоматична отварачка за уста oral Гъвкав за многократна употреба за жени, за хора на болницата за зъболекар за зу?

Ретрактор бузите, Зубоврачебный Проверка степенна автоматична отварачка за уста oral Гъвкав за многократна употреба за жени, за

BGN 48.64

Наличност

Ефективно, за да отворите устата на пациента за разглеждане и стоматологична хирургия, удобно и практично.Може да се използва многократно, без да причиняват дискомфорт в устата и устните, подходящ за болници и стоматологични клиники.Смогите подкрепят высокотемпературную почистване 134℃, безопасни и хигиенни, надежден, лесен за почистване и употреба. 2 елемента бутилка за отваряне на устата е на разположение да отговарят на вашите нужди употреба.Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си.Изработен от хранително-силикагел, безвреден и экологичен, гъвкав и траен в употреба.Функция : 1. Изработен от хранително-силикагел, безвреден и экологичен, гъвкав и траен в употреба.2. Ефективно отворете устата на пациента за разглеждане и стоматологична хирургия, удобно и практично.3. Може да се използва многократно, без да причиняват дискомфорт в устата и устните, подходящ за болници и стоматологични клиники.4. Смогите подкрепят высокотемпературную почистване 134℃, сигурна и гигиеническую, надеждна, лесна за почистване и употреба.5. 2pcs степенна автоматична отварачка устата на разположение, соотвествуют вашите нуждите полза.Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си.Спецификация : Тип елемент : Отваряне на устата Материал : силикон Приложение : Преглед на устната кухина или стоматологичен отваряне на устата Списъка с пакети : 2 x Отваряне на устата.


Спецификация

Item Type:
Mouth Opener
Material:
Silicone
Uses:
Oral inspection, or dental mouth opener
Package List:
2 x Mouth Opener :

Те също купуват с този продукт